Super League: Απόφαση για κεντρική διαχείριση ή SL TV

Super League: Απόφαση για κεντρική διαχείριση ή SL TV
Photo Credits: INTIME

Σημαντική απόφαση έλαβε η Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια πολύ σημαντική απόφαση κατέληξε η Super League, σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, στην τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com, επιτροπή αποτελούμενη από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα Σμύρνης θα διαπραγματευτεί με όλους τους φορείς για τα τηλεοπτικά δικαιώματα κεντρικής διαχείρισης του πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης θα απευθυνθεί στα συνδρομητικά κανάλια για το συνολικό ποσό που είναι διατεθειμένα να δώσουν σε κεντρική διαχείριση.

«Αν δεν πάρουμε αυτά που θελουμε πάμε σε SL TV», συμφώνησαν οι ομάδες της Λίγκας, οι οποίες άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός καναλιού που θα μεταδίδει τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Τέλος, Eγκρίθηκε ομόφωνα η συνεργασία με την εταιρεία VEO Technologies ApS για την προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού για την τεχνική υποστήριξη (technical filming) προπονήσεων και αγώνων των ομάδων υποδομών. Η χρηματοδότηση της απόκτησης του εξοπλισμού θα υλοποιηθεί από τη Super League, σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης απόδοσης ποσοστού από το στοίχημα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X