Δημητρούλιας: «Είμαι αισιόδοξος για τους τελικούς με την Ισταντς» (VIDEO)

Δημητρούλιας: «Είμαι αισιόδοξος για τους τελικούς με την Ισταντς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Δημήτρης Δημητρούλιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» μίλησε ο προπονητής του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Ο προπονητής της Ενωσης αναφέρθηκε στην πνευματική προετοιμασία που χρειάστηκε για τις αναμετρήσεις με τη Γκορένιε αλλά και στους τελικούς με την Ισταντς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ομάδα φέτος και λόγω των συγκυριών δεν αγωνιζόταν σε κανέναν θεσμό, ενώ χάσαμε και σημαντικές απώλειες από τραυματισμούς. Περιμάναμε στο παιχνίδι με την Γκορένιε να γίνει.. κοιλιά στο παιχνίδι, ωστόσο δουλέψαμε πνευματικά για το πως θα διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις. Είχαμε την υπομονή και δεν απογοητευτήκαμε ποτέ. Κρατήσαμε το πλάνο μας και βγάλαμε επιθετική άμυνα την κατάλληλη στιγμή. Έτσι, όταν φτάσαμε κοντά στην πρόκριση ο αντίπαλος κατέρρευσε, εμείς το εκμμεταλλευτήκαμε και κάναμε μια απο τις μεγαλύτερες ανατροπές στο ευρωπαϊκό χάντμπολ. Όσον αφορά στο ματς με την Ίσταντς πρόκειται για μια σοβαρή ομάδα, αλλά θεωρώ πως έχουμε 1% παραπάνω πιθανότητες. Είμαστε συνειδητοποιημένοι και είμαι αισιόδοξος για τους τελικούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X