Μπάρκας: Τι έχει κάνει φέτος στην Σέλτικ

Μπάρκας: Το πρώτο πάτημα του στο γήπεδο της Σέλτικ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Βασίλη Μπάρκα με την ΑΕΚ και το enwsi.gr αναλύει τι έχει κάνει φέτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας διανύει την πρώτη του σεζόν φέτος στο εξωτερικό, μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας πουλήθηκε το καλοκαίρι από την Ενωση στην Σέλτικ, όμως μέχρι στιγμής στη Σκωτία δεν έχει καταφέρει να κάνει όσα θα ήλπιζε.

Μπορεί να ξεκίνησε βασικός στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, όμως στη συνέχεια έχασε τη θέση του.

Μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 20 συμμετοχές, έχοντας δεχθεί 21 γκολ, ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει 9 φορές το μηδέν πίσω.

Στο πρωτάθλημα έχει παίξει 13 φορές (έχει δεχθεί 10 γκολ), τελευταία του συμμετοχή… στις 2ο Ιανουαρίου στην ισοπαλία (2-2) με τον Λίβινγκστον.

Στην Ευρώπη έχει καταγράψει συνολικά 6 συμμετοχές. Τέσσερις στο Europa League (δύο στους ομίλους και δύο στα προκριματικά) και έχει δεχθεί επτά γκολ συνολικά (όλα στους ομίλους στα δύο ματς με την Μίλαν). Και είχε παίξει και δύο ματς στα προκριματικά του UEFA Champions League, κόντρα στην Ρέικιαβικ κράτησε το μηδέν, ενώ δέχθηκε δύο γκολ στον αποκλεισμό από την Φερεντσβάρος.

Τέλος στο League Cup αγωνίστηκε στην ήττα με 2-0 από την Ρος Κάντρι.

Να σημειωθεί πως η τελευταία εμφάνιση του Μπάρκα με τη φανέλα της Σέλτικ ήταν στις 12 Μαρτίου στην ήττα με 4-2 από την Μίλαν σε ματς για τους ομίλους του Europa League.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X