Ο ΠΑΟΚ... γεμίζει εικονικά την Τούμπα στην ρεβάνς με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ... γεμίζει εικονικά την Τούμπα στην ρεβάνς με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Εικονικό κόσμο ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Μεγάλη Πέμπτη η ΑΕΚ αγωνίζεται στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ στον αγώνα-ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς θα εγκαινιάσουν την λειτουργία Matchday Experience, μέσω της οποίας, οι οπαδοί των γηπεδούχων θα βρίσκονται στο γήπεδο με ψηφιακή μορφή, σε μια προσπάθεια να γεμίσει, έστω και εικονικά, η Τούμπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο 12ος παίκτης στην Τούμπα.

Τη Μεγάλη Πέμπτη ο ΠΑΟΚ δίνει έναν «τελικό» για να περάσει στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και χρειάζεται τη βοήθειά σας. Γι’ αυτό βρήκε έναν τρόπο να είστε στο γήπεδο έστω και ψηφιακά για να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας με τα μηνύματά σας…

Κόντρα στην ΑΕΚ, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία και μια νέα λειτουργία που έρχεται να κάνει το Matchday Experience, σε εποχές Covid19, πιο διαδραστικό και να σας βοηθήσει να δείτε τον εαυτό σας δίπλα στους αγαπημένους σας παίκτης, αλλά και στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.

Μέσω της συμφωνίας του Δικεφάλου με την εφαρμογή Seyu μπορείτε να στείλετε το δικό σας μήνυμα στην ομάδα και να δείτε τη φωτογραφία σας να εμφανίζεται live την ώρα του αγώνα στα LED boards της Τούμπας, καθώς και στον ηλεκτρονικό πίνακα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Βγάζετε μια selfie μέσω της εφαρμογής Seyu, επιλέγετε το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον ΠΑΟΚ και μέσα σε έξι δευτερόλεπτα η φωτογραφία σας είναι διαθέσιμη για να… παίξει στα LED του γηπέδου, ενώ την ίδια στιγμή μπορείτε και να την κατεβάσετε και να την ποστάρετε στους λογαριασμούς σας στα Social Media με το ειδικό ασπρόμαυρο photo frame.

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τη Seyu, με τη σημαντική βοήθεια της Stoiximan, στοχεύει στην ενίσχυση της σχέσης του κόσμου με την ομάδα και την αμεσότητα της επικοινωνίας ακόμα και την ώρα του αγώνα. Θα είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που ο κόσμος θα δώσει το «παρών» στην Τούμπα από τη μέρα που έκλεισαν οι θύρες λόγω της πανδημίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X