Dailyrecord: «Η ΑΕΚ θέλει τον Μπάρκα δανεικό από τη Σέλτικ!»

Dailyrecord: «Η ΑΕΚ θέλει τον Μπάρκα δανεικό από τη Σέλτικ!»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν οι Σκωτσέζοι για τον Βασίλη Μπάρκα και την ΑΕΚ -Επιβεβαίωση του enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Βασίλη Μπάρκα ξανά για την ΑΕΚ, όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το enwsi.gr!

Πιο συγκεκριμένα, ιστοσελίδα της Σκωτίας αναφέρει ότι η Ενωση είναι έτοιμη να κινηθεί για την επιστροφή του Μπάρκα το προσεχές καλοκαίρι.

Κάτι που σας είχε αποκαλύψει το enwsi.gr από τις 3 Απριλίου!

Ο Μπάρκας πουλήθηκε με 6 εκατ. από την ΑΕΚ στη Σέλτικ το περσινό καλοκαίρι, αλλά ο διεθνής κίπερ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και πολλά ματς τα είδε από τον πάγκο.

Φέτος μετράει μόλις 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μόλις 13 στο πρωτάθλημα.

Τι γράφουν για Μπάρκα

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «dailyrecord» για τον Μπάρκα και την ΑΕΚ

«Ο Βασίλης Μπάρκας θα μπορούσε να φύγει από την… κόλαση του Parkhead και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα με δάνειο. Ο 26χρονος έχει υποστεί μια εφιαλτική σεζόν στη Γλασκώβη, δεν έχει αγωνιστεί από τον Ιανουάριο και στο τελευταίο παιχνίδι με την Αμπερντίν δεν βρέθηκε καν στον πάγκο. Ωστόσο, ο πρώην σύλλογός του, η ΑΕΚ θέλει να τον πάρει πίσω στην Αθήνα με δάνειο. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ανταγωνισμό από τον ΠΑΟΚ, αλλά ελπίζουν ότι ο Μπάρκας θα θέλει να επιστρέψει στο κλαμπ στο οποίο ήταν για τέσσερα χρόνια», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X