H AEK θέλει πολύ τον Ντα Σίλβα και... επιμένει!

H AEK θέλει πολύ τον Ντα Σίλβα και... επιμένει!
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της Ρεν, Νταμιάν Ντα Σίλβα είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας εδώ και πολύ καιρό.

Για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα σας είχαμε ενημερώσει από το enwsi.gr και πως ανέβηκε στην κορυφή της λίστας της Ενωσης για το κέντρο της άμυνας. Ο έμπειρος αρχηγός της Ρεν δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα του με τα τωρινά δεδομένα. Ήδη στις προσεγγίσεις που του έχουν γίνει δεν φαίνεται… ζεστός για να παραμείνει και ψάχνει νέες προκλήσεις στα καριέρα του.

Ο 32χρονος Γάλλος στόπερ έχει ήδη επαφή με την ΑΕΚ και έχει στα χέρια του το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων», με τον ίδιο να συζητά για 3ετές συμβόλαιο διότι αναζητά την «ασφάλεια». Με την Ρεν φέτος μετρά 34 παιχνίδια με 4 γκολ και στο τελευταίο ματς με την Ντιζόν έμεινε εκτός αποστολής λόγω κίτρινων καρτών. Η ομάδα του… τρέχει να προλάβει το ευρωπαϊκό εισιτήριο έχοντας μπροστά του Μαρσέιγ και Λανς.

Η ΑΕΚ, από πλευράς της, αναζητούσε άμεσα μία απάντηση. Αλλά δεν την πήρε. Και ο Στάθης Ταυλαρίδης που έχει αναλάβει τις επαφές στην Γαλλία, όπως και το ζήτημα του κεντρικού αμυντικού, πρόσφατα ταξίδεψε ξανά στην χώρα.

Για τον Ντα Σίλβα πριν λίγο καιρό ασχολήθηκε και ο Ολυμπιακός δίχως να προχωρήσει κάτι, ενώ πρόσφατα προσέγγισε την υπόθεση και ο ΠΑΟΚ.

Τα χαρακτηριστικά του Ντα Σίλβα

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα γεννημένος στην Γαλλία αλλά με καταγωγή από την Πορτογαλία είναι ένας στόπερ που παίζει με πολύ μαχητικό τρόπο και πάθος, εξαιρετικός στα χαμηλά μαρκαρίσματα και με αρκετά γρήγορες αντιδράσεις. «Διαβάζει» τις φάσεις και ξέρει κάθε φορά πως να αντιδράσει, ενώ και ψηλά ξέρει να παίρνει καλές θέσεις σε φάσεις επίθεσης ή άμυνας, ενώ τεχνικά δείχνει αδυναμίες και συνηθίζει να παίζει με την μία την μπάλα. Τα προσόντα του έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με το αμυντικό παιχνίδι και στο τι κάνει στα στημένα και στις δύο περιοχές. Τομείς που πονά η ΑΕΚ και… ψάχνει επιτέλους γιατρικό.

Να θυμίσουμε ότι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συζήτησε με την ΑΕΚ την προοπτική να παραμείνει ακόμη ένα χρόνο, αλλά η υπόθεση του δεν συνδέεται με την απόκτηση του βασικού κεντρικού αμυντικού για την επόμενη χρονιά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X