ΑΕΚ: Η πρώτη ελληνική ομάδα χάντμπολ που συμμετέχει για δεύτερη φορά σε τελικό Ευρώπης!

«Πειρατές του Ονείρου» για τη μεγαλειώδης πρόκριση της ΑΕΚ στο χάντμπολ: «Μπράβο μάγκες!»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μέσα σε τέσσερα χρόνια μετράει δύο παρουσίες σε τελικούς, μια στα ημιτελικά και μια διακοπή στους «8»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα χάντμπολ που θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μάλιστα μέσα σε τρία χρόνια.

Είναι μάλιστα και η μοναδική ομάδα που έκανε το μεγάλο κλειστό «Νίκος Γκάλης» να ανοίξει τις πύλες του για να φιλοξενήσει αγώνα χάντμπολ και θα το κάνει και πάλι μέσα σε τρία χρόνια. Την τελευταία τετραετία μάλιστα εκτός από την πρόκριση σε δύο τελικούς μετράει μια παρουσία στα ημιτελικά και πέρυσι που αναγκαστικά σταμάτησε στους «8» λόγω πανδημίας. Σε ότι αφορά τις ελληνικές ομάδες την αρχή σε ευρωπαϊκό τελικό εόχε κάνει ο Φίλιππος Βέροιας το 2003 και ο Διομήδης Άργους το 2012 όταν και κατέκτησε το μοναδικό ευρωπαϊκό τρόπαιο που κατέχει μέχρι τώρα το ελληνικό χάντμπολ.

Είναι κρίμα που ένας τέτοιος αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Όπως είπε και ο Σταμάτης Παπασταμάτης αν επιτρεπόταν ο κόσμος στο ΟΑΚΑ δεν θα έπεφτε καρφίτσα για την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X