Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση, το κύπελλο της εξιλέωσης κόντρα στον Ολυμπιακό (VIDEO)

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση, το κύπελλο της εξιλέωσης κόντρα στον Ολυμπιακό (VIDEO)

Nίκη στον τελικό του ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, μία εβδομάδα μετά την ήττα από τον ίδιο αντίπαλο στο καθοριστικό ντέρμπι τίτλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σκηνικό ήταν αρνητικό. Επειτα από μια εξαιρετική σεζόν, η ΑΕΚ έβλεπε μέσα σε λίγες ημέρες να χάνει τα πάντα. Ακριβώς μια εβδομάδα νωρίτερα, στο ίδιο γήπεδο, οι «κιτρινόμαυροι» του Φερνάντο Σάντος είχαν ηττηθεί με 4-3 στον «τελικό» του πρωταθλήματος με τον ίδιο αντίπαλο. Η ψυχολογία είχε φτάσει στο ναδίρ, ο κόσμος είχε απογοητευθεί και στην Ενωση αναζητούσαν στον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την εξιλέωση και την κατάκτηση ενός τίτλου.

Ο Σάντος έκανε κάποιες αλλαγές, που αποδείχθηκαν σημαντικές: ο Καψής αντί του Φερούζεμ, ο Κωνσταντινίδης βασικός και αυτή που αποδείχθηκε πιο σημαντική από κάθε άλλη. Η είσοδος του Ιβιτς στο ματς. Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα με απίθανο σλάλομ του Νικολαϊδη, που αφού έριξε κάτω όλη την άμυνα του Ολυμπιακού, ανατράπηκε από τον Γεωργίου. Ο Τσιάρτας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά ο Νικολαϊδης πήρε το ριμπάουντ και ο Κωνσταντινίδης (με την…κοιλιά) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Τζιοβάνι ισοφάρισε με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά εξελίχθηκε σε μοιραίο όταν διαπληκτίστηκε με τον Κωνσταντινίδη και αποβλήθηκε. Με αριθμητικό πλεονέκτημα η ΑΕΚ κυριάρχησε εκ νέου. Από μια μαγική εκτέλεση του Τσιάρτα, ο Ιβιτς βρέθηκε στη σωστή θέση και με κοντινή κεφαλιά έδωσε στην Ενωση την κούπα. Την κούπα της εξιλέωσης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X