UEFA: Πειθαρχική έρευνα για την υπόθεση του Ιμπραΐμοβιτς (VIDEO)

UEFA: Πειθαρχική έρευνα για την υπόθεση του Ιμπραΐμοβιτς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η UEFA άρχισε έρευνα για τη φερόμενη σχέση του Ζλάταν με στοιχηματική εταιρεία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη διενέργεια έρευνας για την αποκάλυψη που συνδέει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με στοιχηματική εταιρία ανακοίνωσε η UEFA.

«Σύμφωνα με το Άρθρο 31 (4) των πειθαρχικών κανονισμών της UEFA, διορίστηκε σήμερα ένας επιθεωρητής δεοντολογίας και πειθαρχίας της UEFA για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας σχετικά με πιθανή παραβίαση των πειθαρχικών κανονισμών της UEFA από τον κ. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για φερόμενο οικονομικό συμφέρον σε στοιχηματική εταιρία (…). Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα θα διατεθούν εγκαίρως», τόνισε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες η σουηδική «Aftonbladet» αποκάλυψε ότι ο επιθετικός των Μίλαν και εθνικής Σουηδίας παραβίασε τον κώδικα ηθικής της FIFA, η οποία απαγορεύει στους παίκτες να έχουν οικονομικές συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρίες. Συγκεκριμένα, ο «Ίμπρα» φέρεται να διατηρεί ακόμα μετοχές της μαλτέζικης Gameday Group PLC, η οποία με τη σειρά της αποτελεί τον 4ο μεγαλύτερο μέτοχο (έχοντας το 10% των μετοχών) της Bethard.

Κάτι που απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό της UEFA: «Απαγορεύεται η συμμετοχή τους (σ.σ. των ποδοσφαιριστών), είτε άμεσα είτε έμμεσα, σε στοιχήματα, τυχερά παιχνίδια, λαχειοφόρους αγορές ή παρόμοιες εκδηλώσεις ή συναλλαγές που σχετίζονται με ποδοσφαιρικούς αγώνες ή διαγωνισμούς ή/και σε οποιεσδήποτε σχετικές ποδοσφαιρικές δραστηριότητες.

Με τον Ιμπραΐμοβιτς να κινδυνεύει με πρόστιμο 100.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού τριών ετών από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα! Μια εξέλιξη που αφορά και την Εθνική Ελλάδος, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 με την εθνική Σουηδίας, που ενδέχεται να μηδενιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X