Surivor: Ο Λιβάνης έκανε αφιέρωση στην Μαριαλένα στο «Στην υγειά μας», αλλά κόπηκε στο μοντάζ (VIDEO)

Surivor: Ο Λιβάνης έκανε αφιέρωση στην Μαριαλένα στο «Στην υγειά μας», αλλά κόπηκε στο μοντάζ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τραγούδι και η αφιέρωση που έκανε ο Γιώργος Λιβάνης στην Μαριαλένα στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, αλλά κόπηκε στο μοντάζ.

Ένα περιστατικό που κόπηκε στην μοντάζ της εκπομπής «Στην υγειά μας» και έχει σχέση με το Survivor, έφερε στην δημοσιότητα η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open. Το μετέφερε μάλιστα η Άννα Ζηρδέλη, η οποία ήταν μεταξύ των καλεσμένων του Σπύρου Παπαδόπουλου και το είδε με τα μάτια της. Ένας εκ των καλλιτεχνών που τραγούδησαν στην εκπομπή που προβλήθηκε το Σάββατο και είχε γυριστεί πριν από περίπου ένα μήνα, ήταν και ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι του «Ναι είσαι ευτυχισμένη» που αποτελεί μεγάλη επιτυχία αυτή την περίοδο.

Όταν λοιπόν τελείωσε αφιέρωσε το τραγούδι αυτό «σε όλους τους αχάριστους», με το μυαλό όλων να πηγαίνει στην Μαριαλένα του Survivor. Βλέπετε, φημολογείται πως οι δυο τους ήταν σε σχέση πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, όμως το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη που είναι και αυτός στο reality επιβίωσης. Ωστόσο, η αφιέρωσή του αυτή, κόπηκε στο μοντάζ και δεν παίχτηκε ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X