Αρνητικό ρεκόρ για τον Ρονάλντο που έμεινε «άσφαιρος» για τρίτο σερί ματς (VIDEO)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Απίστευτες ύβρεις από τον σπίκερ της Πόρτο για την οικογένειά του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους, χάρη στο υπέροχο γκολ του Άλβαρο Μοράτα, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στον αγώνα με την Φιορεντίνα. Ωστόσο, το τέρμα του Ισπανού επιθετικού δεν ήταν αρκετό για να δώσει στους «μπιανκονέρι» το τρίποντο.

Οπως σε «ρηχά νερά» κινήθηκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος γι’ ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Το παιχνίδι στη Φλωρεντίνα ήταν το τρί​το συνεχόμενο ματς του Πορτογάλου χωρίς να σκοράρει. Αυτή είναι και η χειρότερη του επίδοση έως τώρα.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της Γιουβέντους, οι οποίοι ήταν έντονα δυσαρεστημένοι με την εμφάνιση του «CR7». «Παντελώς αδιάφορος», «δεν δικαιολογεί όχι τα 30 εκατ. ευρώ τον χρόνο αλλά ούτε το 1/4 αυτού του ποσού», «άφησε τον στον πάγκο», ήταν μερικά από τα σχόλια τους στα social media. Μάλιστα το tweets με hashtag #Ronaldo στην Ιταλία ξεπέρασαν τα 44.000. Βέβαια, ο Ρονάλντο παραμένει ο καλύτερος σκόρερ της Γιουβέντους αυτή τη σεζόν με 32 γκολ σε 39 εμφανίσεις σε όλους τους διοργανώσεις, αλλά η πλειοψηφία των οπαδών φαίνεται να ενοχλείται με τις τελευταίες του εμφανίσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X