Λειψία: Ζητάει 30 εκατ. ευρώ από την Μπάγερν για Νάγκελσμαν

Λειψία: Ζητάει 30 εκατ. ευρώ από την Μπάγερν για Νάγκελσμαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, φέρεται να είναι ο εκλεκτός της Μπάγερν Μονάχου, για αντικαταστάτης του Χάνσι Φλικ στον πάγκο της, αλλά η ομάδα του, αξιώνει σημαντικό ποσό για να συναινέσει.

Πριν λίγες μέρες, ο Χάνσι Φλικ, γνωστοποίησε ότι δε θα συνεχίσει στη Μπάγερν από το καλοκαίρι και μετά και το πρώτο σενάριο για την αντικατάστασή του, είχε να κάνει με τον 33χρονο προπονητή της Λειψίας. Αρχικά, ο ίδιος διέψευσε οποιαδήποτε επαφή με τη Μπάγερν, ωστόσο τα σενάρια συνεχίζονται με το «Goal» να αναφέρει ότι πλέον οι πληροφορίες είναι διασταυρωμένες, για το ενδιαφέρον των Βαυαρών.

Ανάλογες πληροφορίες, από την ίδια ιστοσελίδα, αναφέρει ότι η Λειψία ζητάει 30 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να επιστρέψει στον Νάγκελσμαν να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερν. Η υπόθεση αναμένεται να παρουσιάσει άμεσα εξέλιξη, δεδομένου ότι και στην ομάδα του Μονάχου, δε θέλουν να καθυστερήσουν το θέμα της αντικατάστασης του Φλικ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X