Βόλος: Χαμός με συνωστισμό σε ολονύχτιο κορωνοπάρτι (VIDEO)

Βόλος: Χαμός με συνωστισμό σε ολονύχτιο κορωνοπάρτι (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κουβάδες με νερό επιστράτευσαν οι περίοικοι στο Βόλο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν ένα κορωνοπάρτι που έστησαν νεαροί το βράδυ της Κυριακής (25/4).

Ποτά, μουσικές από dj, χορός και πλήθος νεαρών και το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο του Βόλου. Τα κορονοπάρτι καλά κρατούν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, αφού περισσότερα από 150 άτομα και το βράδυ της Κυριακής διασκέδαζαν υπό τους ήχους μουσικής. Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον συνωστισμό, ειδικά σε μία περιοχή όπως ο Βόλος, που βρίσκεται ακόμα στο βαθύ κόκκινο, μία εβδομάδα πριν το άνοιγμα της εστίασης.

Να σημειωθεί ότι σε προηγούμενους πρωταγωνιστές αντίστοιχων κορονοπάρτι στην καρδιά του Βόλου επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και για παράβαση των υγειονομικών διατάξεων.  Σύμφωνα με πληροφορίες και χθες ρομά από το Αλιβέρι παίζουν μουσική στο κορονοπάρτι της Τάκη Οικονομάκη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Πάντως, σύμφωνα με το thenewspaper.gr οι περίοικοι τις προηγούμενες βραδιές επιστράτευσαν όλη τη φαντασία τους για την αντιμετώπιση του φαινομένου, αφού έριξαν μέχρι και κουβάδες με νερό στους νεαρούς για να τους απομακρύνουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X