Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του Φαλήρου

Εικόνες από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ολυμπιακός- ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε ένα σχετικά καλό και ένα τραγικό δεύτερο ημίχρονο και έφυγε ηττημένη με 2-0 από το Φάληρο. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ

Γιώργος Αθανασιάδης: Στην φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού, παρότι έχει να αντιμετωπίσει επί της ουσίας δυο αντιπάλους, χάνει την θέση του πιο βιαστικά απ’ ότι ενδεχομένως θα έπρεπε. Στο δεύτερο γκολ, φυσικά και δεν έχει ευθύνη. Από εκεί και πέρα, δεν είχε κάποια εντυπωσιακή απόκρουση και είχε καλές θέσεις. Αλλά κάνει λάθος και στα δυο γκολ του ΟΣΦΠ που ακυρώθηκαν.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Ξεκίνησε το ματς καλά και με αυτοπεποίθηση. Πήγε καλά στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ δεν δίστασε αρκετές φορές να κάνει ανεβάσματα από την πλευρά του. Και μάλιστα σε σωστό τάιμινγκ. Είχε και ένα καλό σουτ, στο οποίο έβγαλε απόκρουση ο Παπασταθόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε και πάλι κάποια καλά ανεβάσματα, αλλά και ανασταλτικά ζητήματα.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ο ρόλος του λίμπερο στην τριάδα της άμυνας, γενικώς του πηγαίνει πολύ. Του επιτρέπει να καθοδηγεί σωστά την άμυνα, χωρίς ο ίδιος να χρειάζεται να ξοδεύει πολλές δυνάμεις. Τις περισσότερες φορές έβγαινε σωστά πάνω στην μπάλα. Ενώ στο πρώτο ημίχρονο έχασε και μια τεράστια ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά εξ επαφής. Στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε πολλές φορές την ισορροπία της η άμυνα και ο ίδιος την θέση του.

Στράτος Σβάρνας: Έδωσε πολλές μάχες παίζοντας ως αριστερό στόπερ. Τις περισσότερες εξ αυτών τις κέρδισε στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο κάποιες φορές με την μπάλα στα πόδια του, έκανε κάποια εύκολα λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιθέτως, έχασε πολλές φορές και την θέση του και τον χώρο του και τους αντιπάλους του. Και έκανε αρκετά λάθη.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα για να μπει στην τριάδα στο κέντρο της άμυνας, ως δεξιός στόπερ. Έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα, είχε σωστές και γρήγορες αντιδράσεις και μάλιστα υπήρξαν και φορές που πήρε σωστά μέτρα με κατοχή και ανέβασε ολόκληρη την ομάδα.  Στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε σχετικά καλά, όμως αυτό που κάνει στην φάση του δεύτερου γκολ, είναι επιεικώς ερασιτεχνικό και ουσιαστικά καταδικάζει οριστικά την ομάδα.

Έλντερ Λόπες: Έκανε και αυτός αρκετά ανεβάσματα από την πλευρά του. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα είχε κάποια ζητήματα στην αρχή του ματς, κυρίως διότι έκανε κάποιες κακές εκτιμήσεις σε φάσεις, ωστόσο στη συνέχεια το διόρθωσε και πήγε καλά από την πλευρά του. Στο δεύτερο ημίχρονο, φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, καθώς χάνει τον σκόρερ Μπρουμά. Παρόλα αυτά, ότι καλό προσπάθησε να κάνει η ΑΕΚ, ήταν από την πλευρά του.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Πολλά χιλιόμετρα και πολύ τρέξιμο στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Κάλυψε σωστά τους χώρους ευθύνης του, ενώ όσες φορές χρειάστηκε να μπει σε προσωπική μονομαχία, βγήκε νικητής. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Με την μπάλα στα πόδια προσπάθησε να κάνει σωστές και κυρίως σίγουρες επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε άσχημα, με πολλά λάθη και πολλές χαμένες μάχες.

Κώστας Γαλανόπουλος: Δούλεψε πολύ και αθόρυβα στην μεσαία γραμμή, κάνοντας τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τους συμπαίκτες του. Έδινε ενέργεια στο παιχνίδι ολόκληρης της ομάδας στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ άνοιγε χώρους για να μπορεί η ΑΕΚ να κρατά την μπάλα και να ανεβαίνει στο γήπεδο. Στο δεύτερο παρότι ήταν από τους λίγους που εξακολουθούσαν να βγάζουν ενέργεια στο χορτάρι, δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός.

Πέτρος Μάνταλος: Ήταν από τους πιο κινητικούς στο παιχνίδι παίκτες της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Βρήκε πολλούς χώρους και τους εκμεταλλεύτηκε με τις κινήσεις του, ενώ πήρε και πολλές μπάλες στα πόδια του, προσπαθώντας να φτιάξει σωστές επιθέσεις. Τους έλειψε η καλή τελική πάσα σε αρκετές περιπτώσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε λιγότερες πρωτοβουλίες, ήταν και πάλι κινητικός, αλλά δεν είχε και καθόλου ουσία.

Χρήστος Αλμπάνης: Πολύ τρέξιμο και πολλά χιλιόμετρα στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ, αλλά και πάλι χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Για ένα ακόμα παιχνίδι, του έλλειψε η ουσία, παρόλο που τον αισθάνθηκε και πάλι η αντίπαλη άμυνα. Ουσιαστικά δεν βοήθησε καθόλου την ΑΕΚ επιθετικά.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Ήταν κινητικός στην γραμμή κρούσης της ΑΕΚ. Κυρίως χωρίς την μπάλα στα πόδια του, προσπάθησε να ανοίξει χώρους για να βγάλει η ομάδα σωστές επιθέσεις. Δεν είχε παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο, καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε ένα πολύ κακό τελείωμα μέσα από την περιοχή και από το ματς έφυγε νωρίς.

Λιβάι Γκαρσία: Ήταν η πρώτη κίνηση του Χιμένεθ από τον πάγκο. Δεν του πήγε ούτε η θέση του δεύτερου και μετά του πρώτου φορ, ούτε ο τρόπος που έπαιξε η ΑΕΚ. Το μόνο καλό που έκανε, ήταν μια εξαιρετική πάσα στον Τάνκοβιτς στις καθυστερήσεις και με το σκορ ήδη στο 2-0.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Μπήκε στο ματς θεωρητικά για να δώσει στην ομάδα και ενέργεια στη μεσαία γραμμή αλλά και δημιουργία. Μόνο ανασταλτικά είχε συμμετοχή ο Σέρβος χαφ καθώς κατά τα άλλα δεν βοήθησε. Είχε ένα σουτ άουτ έξω από την περιοχή.

Γέβχεν Σάκχοφ: Χωρίς αγωνιστικό ρυθμό μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού και περιπέτειας με κορονοϊο, δεν κατάφερε να προσφέρει στην ΑΕΚ ούτε στο ανασταλτικό κομμάτι, ούτε στο δημιουργικό από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο.

Μάριο Μιτάι: Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο αντί του Λόπες. Δεν δίστασε να ανέβει από την πλευρά του και να προσπαθήσει να πάρει και επιθετικές πρωτοβουλίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός, καθώς επί της ουσίας έχει προλάβει πριν το ντέρμπι να κάνει μόνο μια κανονική προπόνηση. Είχε μια ευκαιρία να σκοράρει στις καθυστερήσεις, αλλά άργησε να εκτελέσει και την πέταξε.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X