Μαρτίνς: «Ευχάριστη βραδιά με ωραίο αποτέλεσμα - Ακόμα μια χρονιά οι αντίπαλοι μας έχουν παραπάνω μέρα ξεκούρασης» (VIDEO)

Μαρτίνς: «Ευχάριστη βραδιά με ωραίο αποτέλεσμα - Ακόμα μια χρονιά οι αντίπαλοι μας έχουν παραπάνω μέρα ξεκούρασης» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 2-0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Από τη σοβαρότητα, την ένταση στο παιχνίδι μας, κάναμε πολύ καλή αρχή, πολύ καλά τα πρώτα είκοσι λεπτά. Ήταν πολύ ικανοποιητική η εικόνα και δώσαμε σωστή απάντηση, παρότι δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά με πολύ ωραίο αποτέλεσμα».

Για το ενδεχόμενο παραμονής του Μπρούμα: «Δεν είναι πάντα απόφαση που προκύπτει από αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά κριτήρια. Υπάρχουν και οι συνθήκες οι οικονομικές. Πρέπει να συζητηθούν αυτά».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ: «Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως συνέβη και στα Γιάννενα. Θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό και έχω την αίσθηση ότι όλη η ομάδα το θέλει».

Παράλληλα, εξέφρασε παράπονα για το γεγονός ότι η ρεβάνς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για το Κύπελλο θα γίνει μια μέρα μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: «Ακόμα μια φορά τα τελευταία τρία χρόνια βλέπουμε, να παίζουν οι αντίπαλοι μας μια μέρα μετά. Οι αρμόδιοι δεν έχουν πάρει τις σωστές αποφάσεις. Για να έχουμε τις ίδιες μέρες προετοιμασίας. Συμβαίνει κάθε χρόνο, το βλέπουμε και δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι για να το αντιμετωπίσουμε το ματς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X