Super League: Ισοπαλία (1-1) στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και Αρη (VIDEO)

Super League: Ισοπαλία (1-1) στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και Αρη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ισοπαλία με 1-1 ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης προηγήθηκε με όμορφο γκολ του Μαντσίνι, δέχθηκε την ισοφάριση από αυτογκόλ του Ρόουζ, αλλά διατηρήθηκε όμως στην δεύτερη θέση κάνοντας μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο Άρης άρχισε να φτάνει όλο και πιο συχνά στην περιοχή του Τσιφτσή και τελικά βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 74ο λεπτό, με εξαιρετική κάθετη πάσα του Γκάμα και σκόρερ τον Μαντσίνι.

Και ενώ ο Άρης έμοιαζε να έχει σωματικά και φυσικά πνευματικά αποθέματα για να πάρει το «διπλό» στο «Θ. Κολοκοτρώνης», ο Αστέρας τον έπιασε στον… ύπνο με μια γρήγορη εκτέλεση άουτ, αντεπίθεση και τελικά ισοφάριση: ο Κώτσιρας έκανε το παράλληλο γύρισμα από δεξιά και ο Ροουζ πέτυχε αυτογκόλ στην προσπάθεια του να διώξει με προβολή προ του Μπαράλες.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Άρης έκανε αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη, εκμεταλλευόμενος το «Χ» του Παναθηναϊκού νωρίτερα στην Τούμπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X