Δημήτρης Δημητρούλιας: Γεννημένος νικητής (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δημήτρης Δημητρούλιας: Γεννημένος νικητής (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ενα αφιέρωμα στον μεγάλο Δημήτρη Δημητρούλια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αποδέξου την πρόκληση ή πήγαινε σπίτι». «Τα σχέδια δεν είναι τίποτα. Ο προγραμματισμός είναι τα πάντα». Είναι να το έχεις στο αίμα σου και ο Δημήτρης Δημητρούλιας το έχει. Τα παραπάνω τα αλιεύσαμε από τη σελίδα του τεχνικού της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ στο facebook (ελπίζουμε να μας συγχωρέσει). Είναι γραμμένα στα πινακάκια συστημάτων του, που στην κορυφή τους φέρνουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή «Coach Dimitroulias». Το πρώτο σε αυτό της ΑΕΚ, το δεύτερο σε εκείνο του Διομήδη Άργους. Είπαμε, είναι να το έχεις.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας είναι σαν να ήρθε σε αυτόν τον κόσμο για να γίνει προπονητής χάντμπολ. Όχι μόνο έγινε από πολύ μικρός, από τα 31 έτη του, αλλά πάει από επιτυχία σε επιτυχία. Μετά τη χθεσινή πρόκριση της ΑΕΚ στους τελικούς του EHF European Cup, o Δημητρούλιας πρόσθεσε ένα ακόμα παράσημο στην καριέρα του. Είναι ο μόνος Έλληνας τεχνικός στο άθλημα που οδηγεί για δεύτερη φορά ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X