Super League: Τελευταία ζαριά για Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ σήμερα -Στην Τρίπολη ο Αρης

Super League: Τελευταία ζαριά για Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ σήμερα -Στην Τρίπολη ο Αρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δεύτερος γύρος των πλέι οφ της Super League ανοίγει το μεσημέρι με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Το +7 από τον πέμπτο Παναθηναϊκό δίνει μια σχετική άνεση στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αντιμετωπίζει με… χαλαρή διάθεση το σημερινό ματς στην Τούμπα. Ενδεχόμενη νίκη θα φέρει την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αγκαλιά με τη θέση στην Ευρώπη και δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός έχει στενά περιθώρια αντίδρασης και πρέπει στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν να υπερκαλύψει το -5 που τον χωρίζει από την ΑΕΚ ή το -7 από ΠΑΟΚ και Άρη. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάνκαρ, που αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις, όπως και τους Κουρμπέλη και Χατζηγιοβάνη, αλλά επιστρέφουν οι Σένκεφελντ και Μαουρίσιο, που αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα.

Νωρίτερα, ο Αστέρας υποδέχεται τον Άρη στη Τρίπολη.Οι Αρκάδες ψάχνουν κόντρα στους Θεσσαλονικείς την πρώτη τους νίκη στη διαδικασία των αγώνων κατάταξης, ενώ οι «κίτρινοι» θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την μεσεβδόμαδη ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι δύο ομάδες θα παίξουν για έκτη (και τελευταία) φορά τη φετινή σεζόν, αφού είχαν συναντηθεί και στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Άρη να παίρνει την πρόκριση με δύο νίκες.
Ο Αστέρας νίκησε στο εντός παιχνίδι πρωταθλήματος στις 30 Ιανουαρίου με 2-1 και ανατροπή στο σκορ. Ήταν η πρώτη νίκη του επί του Άρη μετά από εννέα σχεδόν χρόνια! Ο Άρης κέρδισε στην έδρα του και το δεύτερο.

Το παιχνίδι του Ιανουαρίου είναι και η μοναδική νίκη του Αστέρα στα 14 τελευταία επίσημα (11 για το πρωτάθλημα), όπου ο Άρης έχει οκτώ νίκες (έξι για το πρωτάθλημα) και πέντε ισοπαλίες (τέσσερις στο πρωτάθλημα). Ο Αστέρας κατάφερε να νικήσει τον Ιανουάριο, αφού ο Άρης είχε φύγει αήττητος από την Τρίπολη στα τέσσερα προηγούμενα για το πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X