Λέμος στο enwsi.gr: «Λίγες ομάδες μπορούν να κάνουν τέτοια ανατροπή»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γκορένιε
Photo Credits: INTIME

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ μίλησε για την επική ανατροπή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάτρικ Λέμος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στη χθεσινή αναμέτρηση με εφτά πολύτιμη και καθοριστικά γκολ.

Ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και στο τέλος πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο Λέμος μίλησε στo enwsi.gr για την ιστορική πρόκριση και σχολίασε πως λίγες ομάδες μπορούν να κάνουν αυτή την ανατροπή.  «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την πρόκριση. Νομίζω ότι δεν έχω λόγια για να το περιγράψω αυτό που έγινε χθες στη Σλοβενία. Το σίγουρο είναι ότι δεν κάνουν πολλές ομάδες τέτοια ανατροπή. Προχωράμε βήμα -βήμα για να φτάσουμε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της κούπας».

Σε ερώτηση για το αν αγχώθηκαν βλέποντας την διαφορά του σκορ ο παίκτης της ΑΕΚ τόνισε πως το ήθελαν πάρα πολύ και δεν σταμάτησαν να παλεύουν μέχρι το τέλος. Δεν παράτησαν το ματς ούτε λεπτό και για αυτό ήρθε η πρόκριση, δίνοντας συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του: «Φάνηκε πόσο πολύ το θέλαμε και δεν παρατήσαμε το παιχνίδι αυτό ούτε λεπτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Τώρα θα χαρούμε για λίγο και μετά θα συγκεντρωθούμε στις επόμενες υποχρεώσεις μας».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X