«Πειρατές του Ονείρου» για τη μεγαλειώδης πρόκριση της ΑΕΚ στο χάντμπολ: «Μπράβο μάγκες!»
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά την επική πρόκριση της ΑΕΚ στη Σλοβενία...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι ΕΠΟΣ! Τι ματσάρα! Τι ανατροπή! Τι ΑΕΚΑΡΑ! Ιδέα να μην έχεις από χάντμπολ, βλέπεις αυτή την ομαδάρα και ανατριχιάζεις! Πρόκριση με ανατροπή σε εκτός έδρας ημιτελικό, που όλα είναι εναντίον σου και χάνεις σε κάποιες στιγμές του αγώνα με οχτώ γκολ διαφορά! Έχοντας κάνει ένα πρώτο ημίχρονο, όπου ότι κάνουν οι Σλοβένοι, τους βγαίνει και σκοράρουν ακατάπαυστα.

Η μεγάλη ομάδα όμως, δείχνει ότι είναι πραγματικά μεγάλη και όταν δεν παίζει καλά, όταν της πάνε όλα στραβά, όταν όλοι την έχουν ξεγραμμένη! Κι αυτή η ΑΕΚ του Σταμάτη Παπασταμάτη, του Δημήτρη Δημητρούλια, του πιο επαγγελματικού τιμ που υπήρξε ποτέ σε ελληνική ομάδα χάντμπολ και φυσικά των μεγάλων παικταράδων, είναι μια πραγματικά μεγάλη ομάδα σε όλα!

Μην περιμένετε από μένα, χαντμπολικές αναλύσεις. Παρακολουθώ χάντμπολ τα τελευταία χρόνια, αποκλειστικά και μόνο την ΑΕΚ, κάτι ψιλομαθαίνω, αλλά σίγουρα δεν είμαι σε καμία περίπτωση, ειδικός για αναλύσεις.

Όλη η ουσία, η νοοτροπία του Παπασταμάτη

Αλλά κάποια πράγματα, όπως η ψυχή, το πάθος, η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, φαίνονται από πολύ μακριά. Και φυσικά, όλα έχουν ξεκινήσει από τις μεγάλες επενδύσεις του Σταμάτη Παπασταμάτη στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ. Επενδύσεις που ξεφεύγουν από τα ελληνικά δεδομένα, επενδύσεις που κορυφώθηκαν μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

Εκεί ήταν όλη η ουσία για αυτή την ομάδα, που φέτος μπορεί να γράψει ιστορία και να γίνει το πιο επιτυχημένο τμήμα στην ιστορία του συλλόγου, κατακτώντας τρεμπλ, δηλαδή πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκό!

Ότι ο Σταμάτης Παπασταμάτης δηλαδή, δεν… ησύχασε επειδή η ομάδα πήρε το περσινό πρωτάθλημα, δεν τον έκαμψε η τρομερή ατυχία της διακοπής ελέω της πανδημίας, αλλά ίσα ίσα που τον ατσάλωσε, τον πείσμωσε και ενίσχυε την ΑΕΚ μέχρι και πριν από μία εβδομάδα (!) προκειμένου να είναι τώρα στον τελικό του ευρωπαϊκού κυπέλλου και σίγουρη για το νταμπλ στην Ελλάδα.

Ταβάνι της μόνο ο ουρανός!

Τόσο σίγουρη, που έκανε σίγουρο και τον βασικό ανταγωνιστή της, που προτίμησε να πετάξει λευκή πετσέτα και να εξαφανιστεί από το άθλημα, για να γλιτώσει τους διασυρμούς σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την ομαδάρα, όπως επίσης δεν υπάρχουν και όρια γιατί ταβάνι της είναι ο ουρανός! Εκεί που θα δείχνουν οι κούπες που θα σηκώσει! Μπράβο σε όλους! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Μπράβο ΑΕΚΑΡΑ!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X