ΑΕΚ: Συνέτριψε τον Παναθηναϊκό και διεκδικεί αύριο την κούπα κόντρα στον Δούκα

ΑΕΚ: Συνέτριψε τον Παναθηναϊκό και διεκδικεί αύριο την κούπα κόντρα στον Δούκα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συνέτριψε τον Παναθηναϊκό με 8-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ που συνέτριψε με 8-0 του Παναθηναϊκού στον Ημιτελικό του Final Four της Futsal Super League και προκρίθηκε στον αυριανό (18:30) Τελικό του Πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΕ Δούκα.

Η ΑΕΚ μόλις στα 26″ άνοιξε το σκορ, μετά από κόντρα που κατέληξε σε αυτογκόλ. Στο 3′ ο Γούσης είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, μετά από όμορφο τελείωμα και ένα λεπτό αργότερα ο Δελλαπόρτας έκανε το 2-0 από κοντά. Η ΑΕΚ έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, ενώ στο 14′ ο Ντάτης με εξαιρετική προσπάθεια σημείωσε το 3-0. Ο Ντάτης με επέλαση από αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έδωσε πάρε-βάλε πάσα στον Μάνο που “έγραψε” το 4-0. Το 5-0 του πρώτου μέρους το πέτυχε ο Ασημακόπουλος στο 19′, εν μέσω αποθέωσης από όλο τον “κιτρινόμαυρο” πάγκο.

Όμοια ήταν η κατάσταση και στο β’ μέρος με τους παίκτες του Γιάννη Ζιάβα να συνεχίζουν να σκοράρουν κατά ριπάς. Στο 30′ ο Πάνου σκόραρε για το 6-0, ενώ χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα γκολ. Τελικά, στο 36′ ο Γούσης έκανε το 7-0, ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Ταρνανίδης διαμόρφωσε το τελικό 8-0.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ 8-0
Σκόρερς
: Αυτογκόλ, Δελλαπόρτας, Ντάτης, Μάνος, Ασημακόπουλος, Πάνου, Γούσης, Ταρνανίδης.

Παρακολουθήστε ξανά την αναμέτρηση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X