Λάρισα-ΟΦΗ 0-1: «Σωτήριο» διπλό των Κρητικών με υπογραφή Ντε Γκουζμάν! (VIDEO)

Λάρισα-ΟΦΗ 0-1: «Σωτήριο» διπλό των Κρητικών με υπογραφή Ντε Γκουζμάν! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διπλό σωτηρίας για τον μεγάλο ΟΦΗ που πήρε καθαρό διπλό (0-1) στη Λάρισα κι έστειλε τους βυσσινί στο γκρεμό!

Η μάχη της παραμονής καλά κρατεί στα πλέι άουτ της φετινής Super League και ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ στη Λάρισα, σε ένα κομβικό τρίποντο στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού. Η νίκη του Παναιτωλικού απέναντι στα Γιάννενα, στο παιχνίδι που προηγήθηκε, έκανε ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για βαθμούς και για τις δύο ομάδες που κοντραρίστηκαν στο «Αλκαζάρ».

Οι Κρητικοί, οι οποίοι έφτασαν και την προηγούμενη αγωνιστική μία ανάσα από το τρίποντο υποδεχόμενοι τον Ατρόμητο και ισοφαρίστηκαν τελικά στο φινάλε, γνώριζαν εκ των προτέρων πόσο κομβικό θα ήταν να κερδίσουν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, στερώντας τους παράλληλα από έναν βασικό ανταγωνιστή τους στην ουρά της βαθμολογίας.

Έχοντας καταφέρει να πάρουν αυτό που ήθελαν οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν τους 28 πόντους, προσπέρασαν τον Παναιτωλικό που κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει 27, αφήνοντας την ομάδα του Αγρινίου και την ΑΕΛ στις δύο τελευταίες θέσεις.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X