Δημητρούλιας: «Υπερήφανος για αυτά τα παιδιά που δεν παράτησαν λεπτό το παιχνίδι»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ συνεχάρη τους παίκτες του για την επική πρόκριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα εύσημα στους παίκτες του για την επική πρόκριση στον τελικό έδωσε ο Δημήτρης Δημητρούλιας. Ο προπονητής της ΑΕΚ με δηλώσεις του στο greekhandball.com μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η πρόκριση αυτή ανήκει στους παίκτες και στον διοικητικό ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε χαρακτηριστικά: Είμαι πολύ υπερήφανος για τα παιδιά, σε αυτά ανήκει η πρόκριση γιατί δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι, το πίστευαν. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα στην άμυνα, αντιμετωπίσαμε μία πάρα πολύ οργανωμένη και πλήρη ομάδα, ήταν δύσκολο να βρίσκουμε λύσεις, ωστόσο, προσπαθήσαμε να μην επηρεαστούμε από την σε βάρος μας διαφορά. Βρήκαμε ηρεμία στο δεύτερο ημίχρονο και απαντήσεις στην Γκορένιε και φθάσαμε στην πρόκριση. Η νίκη αυτή ανήκει στους παίκτες μας και στον φυσικό, διοικητικό ηγέτη και χρηματοδότη της ομάδας μας, κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, ο οποίος κοντά σε όλα τα άλλα, φρόντισε να ενισχύσει ξανά την ΑΕΚ όταν παρουσιάσθηκαν ζητήματα με απώλειες παικτών. Χαιρόμαστε πολύ που δώσαμε χαρά στους φίλους της ΑΕΚ και τους υποσχόμαστε δύο πολύ μεγάλους τελικούς. Εχουμε δίψα για τον τίτλο και θέλουμε να τον κατακτήσουμε, όπως άλλωστε στοχεύουμε εξαρχής, παρά τα όσα προβλήματα χρειάσθηκε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X