Παπασταμάτης στο enwsi.gr: «Πάμε να το σηκώσουμε!»

Παπασταμάτης στο enwsi.gr: «Πάμε να το σηκώσουμε!»
Photo Credits: INTIME

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ πανηγύρισε την πρόκριση και έστειλε ήδη μήνυμα για την κούπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονα έζησε το παιχνίδι με την Γκορένιε ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ. Ο Σταμάτης Παπασταμάτης ταξίδεψε με την ομάδα στη Σλοβενία και στο τέλος πανηγύρισε ξέφρενα την επική πρόκριση.

Μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια της Rdeca Dvorana να συγχαίρει τους Πρωταθλητές Ελλάδος για την πρόκριση στους Τελικούς του EHF European Cup και φυσικά οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια δεν τον άφησαν έξω από τους πανηγυρισμούς

Μιλώντας στο enwsi.gr έδωσε το ξεκάθαρο σύνθημα πως πλέον η ΑΕΚ πάει να σηκώσει την κούπα: «Είχα πει ότι θα κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό και το εννοώ. Το πιστεύαμε και φάνηκε πως ήρθαμε εδώ για να πάμε στον τελικό. Αποδείξαμε για μια ακόμη φορά πως είμαστε μεγάλη ομάδα, είμαστε οικογένεια και έχουμε εξαιρετικό προπονητικό τιμ, εξαιρετικούς παίκτες και εξαιρετική διοίκηση. Πάμε να το σηκώσουμε τώρα.

Όσο για το πως έζησε το παιχνίδι και αν πίστεψε πως η ομάδα θα αποκλειστεί όταν ήταν πίσω στο σκορ σχολίασε: «Η αλήθεια είναι πως είχαμε δύσκολο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν σκεφτόμουν ότι θα αποκλειστούμε. Ήμουν σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας και ήξερα πως θα βρει τρόπο να αντιδράσει».

Όσο για τους τελικούς απέναντι στην Ίσταντς αποκάλυψε και τις σκέψεις να γίνει ξανά ο εντός έδρας αγώνας στο μεγάλο κλειστό του ΟΑΚΑ: «Τώρα πάμε για τον τελικό και λογικά θα παίξουμε πάλι στο μεγάλο κλειστό του ΟΑΚΑ μιας και το Γ. Κασιμάτης δεν πληροί τις προδιαγραφές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X