Η Σέλτικ έκανε κρούση στον Μουρίνιο

Μουρίνιο: «Ο Κέιν θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες»
Photo Credits: INTIME

Η Σέλτικ θέλει τον Ζοζέ Μουρίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διόλου απίθανο δεν είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο να προπονεί σύντομα τον Βασίλη Μπάρκα, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση της Σέλτικ για να αναλάβει την ομάδα.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ αποτελεί ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ωστόσο σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σέλτικ, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της.

Οι Κέλτες μετά την απομάκρυνση του Νιλ Λένον βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού, για την νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως όλα δείχνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου κατέληξαν στην περίπτωση του πρώην τεχνικού των Τσέλσι, Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς θεωρούν ότι είναι η ιδανική λύση, προκειμένου να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή  του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό «αγκάθι» το οποίο υπάρχει σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Special One, δεν είναι άλλο από το μεγάλο συμβόλαιο που ζητά ο έμπειρος τεχνικός, ωστόσο ο ίδιος προκειμένου να επιστρέψει στους πάγκους δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X