«Ισπανικές ομάδες τσεκάρουν τον Πάμπλο Γκαρσία»

«Ισπανικές ομάδες τσεκάρουν τον Πάμπλο Γκαρσία»
Photo Credits: INTIME

Τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, θέλουν ισπανικές ομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στόχαστρο ισπανικών ομάδων βρίσκεται ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, σύμφωνα με την AS.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής AS, υπάρχουν ομάδες της Ιβηρικής που ρίχνουν… ματιές στα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και στα όσα κάνει ο τεχνικός του, Πάμπλο Γκαρσιά για να διαπιστώσουν εάν θα πρέπει να κάνουν μια προσέγγιση.

«Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει αναδειχθεί πλέον σε έναν σπουδαίο προπονητή στην πρώτη του εμπειρία σε επαγγελματικό πάγκο. Αρχικά ήταν λύση ανάγκης μετά την πώληση του Αμπέλ Φερέιρα. Ωστόσο δείχνει ότι μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος προπονητής.

Οι πρώτες εντυπώσεις από τον Γκαρσία είναι άκρως θετικές, ενώ το καλό του ντεμπούτο έχει κεντρίσει την προσοχή τεχνικών διευθυντών ισπανικών συλλόγων που ήδη παρακολουθούν τον 43χρονο τεχνικό για το άμεσο μέλλον. Ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τον ΠΑΟΚ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το οποίο, γενικότερα ασχολείται με την καριέρα του Γκαρσία ως προονητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X