Βγάλτε εγωισμό, παίξτε σαν ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για το ματς της Κυριακής και τον ημιτελικό του χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 7 Απριλίου δεν υπήρξε μέρα που να μην έγινε πανικός και απολύτως δικαιολογημένα. Η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ ήταν από κακή έως απαράδεκτη. Τα όσα ζήσαμε δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση.

Έπρεπε να έρθει ο διασυρμός για να καταλάβουν όλοι τι διακυβεύεται τη φετινή χρονιά. Μία χρονιά που η… μούντζα έχει πάει σύννεφο στο club. Εντάξει τα έχουμε κάνει… ώπα, αλλά και αυτή η #&%τάνα η μπάλα δε σε πάει σε καμία φάση, να σου δώσει κάτι.

Ακόμα και στις κόντρες θα γίνει το χατίρι του αντιπάλου. 13 ματς με αντιπάλους που θεωρούνται μεγάλοι και ακόμα δε χαμογελάσαμε. Προχθές είπαμε πάλι καλά που δε χάσαμε. Δεχθήκαμε γκολ από κόντρα σε κεφάλι σε σουτ της πλάκας, από δικό μας λάθος γύρισμα, από σπόντα που πήρε ύψος η μπάλα και κεφαλιά στο κέντρο της εστίας, με το τελευταίο σουτ του αγώνα. Φτύσαμε κυριολεκτικά αίμα.

Δεν άξιζε σε πολλά ματς να χάσει η ΑΕΚ. Θα μπορούσε να πάρει νίκες. Ούτε για 1-5 ήταν η εικόνα της με τον Ολυμπιακό, ούτε για να χάσει από τον ΠΑΟΚ, ούτε για να μην κερδίσει αυτό το κάτι που θύμιζε Παναθηναϊκό και δεν πέρασε τη σέντρα. Η ούγια όμως έγραψε. Και τώρα πας στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τους γαύρους (μόνοι τους αυτοαποκαλούνται έτσι, έχουν site με αυτή την ονομασία και εφημερίδα) να σου κάνουν και πλακίτσα λέγοντάς: «Προλαβαίνετε να μην κατεβείτε». Ποιοι; Αυτοί που έγιναν πρώτοι από όλους σύνθημα: «Θρύλε τρέμεις γιατί δεν κατεβαίνεις…». Τέλος πάντων.

Την Κυριακή θα έρθουν πάλι με τους βασικούς, αφού έκαναν rotation στην Τούμπα και με τον Αστέρα και θα παίξουν κόντρα στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι δε με απασχολεί με ποιους θα παίξουν. Το θέμα είναι τι θα κάνει η ΑΕΚ. Το θέμα είναι να παίξει όπως έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο στο «Κλ. Βικελίδης», ή όπως έπαιξε στο β’ μέρος με τον Παναθηναϊκό. Να βγάλει εγωισμό κάθε ένας που θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Το παιχνίδι στο Φάληρο θα είναι κομβικό. Ειδικά από τη στιγμή που θα ξέρεις το αποτέλεσμα στα άλλα ματς. Έτσι όπως είναι η εικόνα της ΑΕΚ ειλικρινά αν μου έλεγε κάποιος πάρε το Χ και φύγε δε θα έλεγα όχι. Αλλά δε μου φτάνει. Κάποτε παίζαμε με 10 και με 9 και τους κερδίζαμε. Γιατί, γιατί κάθε παίκτης έβγαζε εγωισμό και την προσωπικότητά του μέσα στο γήπεδο. Φέτος το έχουμε δει ελάχιστες φορές αυτό. Μακάρι να το δούμε το βράδυ της Κυριακής. Όχι από όσους μπορούν. Από όλους. Όσοι δεν μπορούν ας το δηλώσουν και ας κάτσουν σπίτι.

Σήμερα παίζουν οι ΜΑΓΚΕΣ!

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι παίζουν οι ΜΑΓΚΕΣ! Η υπερομάδα του χάντμπολ που δημιούργησε ο Σταμάτης Παπασταμάτης, διεκδικεί στη Σλοβενία από τη Γκορένιε Βαλιένε το εισιτήριο για τον τελικό του EHF European Cup. Το 31-29 του πρώτου αγώνα δε σημαίνει όμως απολύτως τίποτα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια οφείλουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους… 2-0 και να δώσουν για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου το «παρών» στον τελικό μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ήταν την ονειρική σεζόν 2017-2018 όπου η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως έφτανε στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, αλλά το εμπόδιο της Ποτάισσα Τούρντα αποδείχθηκε ανυπέρβλητο. Τότε που ο αγώνας ρεβάνς έγινε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ και στις εξέδρες του βρέθηκαν σχεδόν 6.000 φίλοι της «Ένωσης» κάθε φύλου και κάθε ηλικίας.

Σήμερα η Α.Ε.Κ. η οποία είναι πλέον έτη φωτός εντός των συνόρων από τους αντιπάλους της, έχοντας ως ντεζαβαντάζ τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, πρέπει να κάνει μία ακόμα υπέρβαση και να σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία και αυτή με το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ.

Η επένδυση που έχει γίνει σε αυτή την ομάδα (που κάποτε πάλευε με πενιχρά μέσα), είναι τεράστια και το ευρωπαϊκό τρόπαιο θα είναι η απόλυτη δικαίωση. Για τη διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες και τον κόσμο. Θα είναι το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από 16 χρόνια και τη «μαύρη» σεζόν 2012-2013, μας διατήρησε το κεφάλι ψηλά.

ΥΓ: Αυτό που συμβαίνει με το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Δεν νομίζω πως μπορούσε κανείς να διανοηθεί πως θα είχαμε τέτοια ποσοστά εξάντλησης της εφημερίδας από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας μας. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει και μάλιστα σε μία εποχή όπου τίποτα αγωνιστικά δεν πάει καλά. Τίποτα πλην του χάντμπολ για να ακριβολογούμε.

Δείχνει ωστόσο την τεράστια δυναμική αυτής της ομάδας. Και διαψεύδει πανηγυρικά όλους αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας μειώσουν είτε με στημένες δημοσκοπήσεις, είτε με αοριστολογίες είτε με ψέματα.

ΥΓ2: Τη διαφορά και τη μαγκιά τη δείχνεις στα δύσκολα. Ο Παβλίτος ο Γκαρσία όταν έχασε από τον Άρη στο πρωτάθλημα δεν έκανε δηλώσεις. Προχθές έπιανε τα γεννητικά του όργανα. Η θρασυδειλία σε όλο της το μεγαλείο. Αλλά και σαν παίκτης τέτοιος ήταν. Πουλούσε μαγκιά στον Κοντοέ και στον Ντιόπ έκανε την κότα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X