Ο Τσιγκρίνσκι θέλει ακόμη 1 χρόνο συμβόλαιο στην ΑΕΚ!

Ο Τσιγκρίνσκι θέλει ακόμη 1 χρόνο συμβόλαιο στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ντμίτρο Τσιγρκίνσκι θέλει να αγωνιστεί για ακόμα ένα χρόνο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα χρόνο στην ΑΕΚ θέλει να αγωνιστεί ο Ντμίτρο Τσιγκρίνκσκι!

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός είναι στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2016 και τον προσεχή Νοέμβριο θα γίνει 35 ετών και την φανέλα της ΑΕΚ την έχει φορέσει 121 φορές. Μπορεί το συμβόλαιο του να τελειώνει το καλοκαίρι και πολλοί να σκέφτονται ότι πλησιάζει το φινάλε της καριέρας του, αλλά ο ίδιος κάθε άλλο παρά συμφωνεί. Θεωρεί ότι μπορεί να αγωνιστεί και άλλο. Και το αποδεικνύει στις προπονήσεις, ακόμη και στα κομμάτια της αποθεραπείας όταν θέλει να μπει ξανά άμεσα στις προπονήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ο Τσιγκρίνσκι συζήτησε με την ΑΕΚ την προοπτική να παραμείνει ακόμη μία σεζόν στον Δικέφαλο. Θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και θέλει να το κάνει ιδανικά με την φανέλα της Ενωσης.

Η θέση της ΑΕΚ στην υπόθεση Τσιγκρίνσκι

Στην ΑΕΚ ψάχνουν έναν στόπερ ηγέτη για την θέση του Τσιγκρίνσκι. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει αυτό είναι του Νταμιάν Ντα Σίλβα, του Γάλλου αρχηγού της Ρεν. Επίσης, η ΑΕΚ έχει συμβόλαια με Νεντελτσεάρου, Σβάρνα, Λάτσι, ο Χνιντ είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου, ενώ υπάρχει συμφωνία με τον Γούτα του Ατρομήτου.

Για τους Νεντελτσεάρου-Σβάρνα υπάρχει πάντα η προοπτική της πώλησης, ενώ η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε άλλη κίνηση για τα στόπερ ανάλογα με τις εξελίξεις. Ομως το θέμα Τσιγκρίνσκι φαίνεται να είναι ξεχωριστό για την ΑΕΚ. Απαντες στην Ενωση εκτιμούν τον Ουκρανό, όσα έχει προσφέρει, πόσο σημαντική είναι η προσωπικότητα του και πως μπορεί να γίνει παράδειγμα για τους νεότερους. Ενώ ταυτόχρονα είναι πάντα ανοιχτή η συζήτηση για να αναλάβει καίριο πόστο στην ΑΕΚ κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αν στην Ενωση τελικά αποφασίσουν ότι ο Ουκρανός παραμείνει για ακόμη μία σεζόν, προφανώς και θα έχει διαφορετική θέση. Δηλαδή, όχι στις βασικές επιλογές των στόπερ, αλλά με συμπληρωματική θέση στο ρόστερ. Ο «Τσίγκρι» φέτος μετρά 19 παιχνίδια. Τα λιγότερα από κάθε άλλη χρονιά, όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της φετινής. Την πρώτη χρονιά του έπαιξε 22, τη δεύτερη 28, την τρίτη 26 και πέρυσι επίσης 26. Φέτος έχει ταλαιπωρηθεί ξανά από τραυματισμούς και όσο προσθέτει χρόνια στην καριέρα του γίνεται και το κορμί του πιο «βαρύ» και «δύσκολο» για τις απαιτήσεις του επιπέδου της ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X