«Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» σήμερα, σαν όνειρο... (ΦΩΤΟ-VIDEO)

«Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» σήμερα, σαν όνειρο... (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τρέχουν οι εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ονειρο η «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»!

Οι εργασίες μέσα και έξω από το γήπεδο της Ενωσης προχωρούν με αμείωτους ρυθμούς και καθημερινά υπάρχει και κάποια εξέλιξη. Εκτός από τα έργα που γίνονται στο… ντύσιμο του Ναού, τα μηχανήματα έχουν πάρει «φωτιά» και στο μεγάλο έργο της υπογειοποίησης. Μάλιστα, μέχρι το Πάσχα αναμένεται να τελειώσει και να καλυφθεί το σκεπαστό μέρος και σιγά σιγά παίρνει την τελική του μορφή το έργο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το γήπεδο της ΑΕΚ.

Κάθε μέρα που περνάει, η ΑΕΚ πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στο όνειρο του νέου γηπέδου. Ακόμη και στη διάρκεια της καραντίνας οι εργασίες για το υπερσύγχρονο γήπεδο της Ενωσης, προχωρούν ασταμάτητα. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα τοποθετήθηκαν και οι πρώτες τζαμαρίες στο εξωτερικού του Ναού.

Εικόνες και VIDEO από την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»

Δείτε εικόνες του enwsi.gr από την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»:

«Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» σήμερα, σαν όνειρο... (ΦΩΤΟ-VIDEO) «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» σήμερα, σαν όνειρο... (ΦΩΤΟ-VIDEO) «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» σήμερα, σαν όνειρο... (ΦΩΤΟ-VIDEO) «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» σήμερα, σαν όνειρο... (ΦΩΤΟ-VIDEO) «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» σήμερα, σαν όνειρο... (ΦΩΤΟ-VIDEO) «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» σήμερα, σαν όνειρο... (ΦΩΤΟ-VIDEO) «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» σήμερα, σαν όνειρο... (ΦΩΤΟ-VIDEO)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X