Eκτακτο δελτίο καιρού: Eρχονται ισχυρές βροχοπτώσεις

Καιρός: Eρχονται βροχές και καταιγίδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το Σάββατο έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής, με ισχυρές βροχοπτώσεις κατά τόπους στην κεντρική και τη βόρεια χώρα από ένα αβαθές επιφανειακό και ανώτερο βαρομετρικό χαμηλό το οποίο έρχεται από την Κεντρική Μεσόγειο και το οποίο θα κινηθεί ανατολικά.

Αρχικά, όπως αναφέρει σε έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, θα έχουμε εξασθένηση από το απόγευμα του Σαββάτου στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, από το βράδυ στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά, ενώ στην Εύβοια και τις Σποράδες από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (25-04-2021)

Οι ισχυρές βροχές που θα εκδηλωθούν το Σάββατο θα επηρεάσουν τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και βαθμιαία την Εύβοια.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής τα ποσά βροχής μειώνονται σταδιακά, κάτι το οποίο, βέβαια, προκύπτει και από την γενική προοπτική του καιρού που περιγράφεται στην πρόγνωση πολλών ημερών της ΕΜΥ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X