ΑΕΚ: Βαριά ήττα για την ΑΕΚ (14-6) από τον Εθνικό στον Πειραιά

ΑΕΚ: Βαριά ήττα για την ΑΕΚ (14-6) από τον Εθνικό στον Πειραιά
Photo Credits: INTIME

Τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας πόλο δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να αντέξει στην πίεση του Εθνικού η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ που γνώρισε την ήττα με 14-6 στον Πειραιά για την 12η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας. Με τη νίκη αυτή ο Εθνικός έφτασε στους 24 βαθμούς και διατηρεί μια διαφορά ασφαλείας από τον Νηρέα Χαλανδρίου που βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς. Η ΑΕΚ παρέμεινε με 14 βαθμούς στην 7η θέση και απομακρύνθηκε κι άλλο από τον στόχο της τετράδας.

 Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Εθνικός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Στη συνέχεια η «Ένωση» βελτίωσε αισθητά την άμυνα της και πραγματοποίησε το καλύτερο της οκτάλεπτο με επιμέρους σκορ 2-3. Από κει και πέρα όμως το παιχνίδι ανήκει στον Εθνικό που έκανε την διαφορά στο τρίτο οκτάλεπτο με το 5-0 που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα. Οι «κιτρινόμαυρες» προσπάθησαν και πάλι να ισορροπήσουν το ματς χάνοντας το τέταρτο οκτάλεπτο με 3-2 που διαμόρφωσε και το τελικό 14-6.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΕΚ 14-6

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-3, 5-0, 3-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ (προπονητής Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή 1, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 3, Μαμόγλου 2, Μπερίκου, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 3, Πεττα 1, Δούλη 2, Γκοτζιά, Ζαφειράκη, Χέλμη 1, Καραμπέτσου, Παναγιωτοπούλου.

ΑΕΚ (προπονήτρια Κική Λιόση): Τσουρή, Δρένιου, Α. Λούδη, Ε. Λούδη 2, Πατερου, Μαστρόκαλου 1, Μπενέκου 2, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Λαβί, Τσόπελα, Παναρετου.

Διαιτητές: Κατσώνης – Λοϊζίδης, Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X