«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γκλάβτσιτς!»

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γκλάβτσιτς!»
Photo Credits: INTIME

Τον Σέρβο κεντρικό μέσο Νεμάνια Γκλάβτσιτς φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Νεμάνια Γκλάβτσιτς.

Σύμφωνα με το «Sportske novosti» ο Σέρβος κεντρικός μέσος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Παναθηναϊκού.

Ο 24χρονος Σέρβος ο κορυφαίος παίκτης της Σλάβεν Μπελούπο και το συμβόλαιο του εκπνέει σε έναν χρόνο δηλαδή το καλοκαίρι του 2022.

Ο Γκλάβτσιτς με ύψος 1,72 που είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Σερβίας, αγωνίζεται στον άξονα έχοντας καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και μετρά φέτος στην κροατική Λίγκα 26 συμμετοχές με 5 γκολ και 6 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί και σε δύο ματς Κυπέλλου. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρτιζάν (Κ19) έχοντας από εκεί και πέρα παρουσία σε Τελεόπτικ – Σπαρτάκ Σουμοπότιτσα Σερβίας και τον Ιούλιο του 2019 μετακόμισε στην Σλάβεν όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Κροατία, η Σλάβεν Μπελούπο κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή της στο 1,5 εκατομμύριο, ενώ ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει επίσης από ομάδες της Αυστρίας, της Γερμανίας και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X