Να ξεκαθαρίσουμε ποια θα είναι η… κατάντια!

Να ξεκαθαρίσουμε ποια θα είναι η… κατάντια!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, βάζει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση για την ισοπαλία με τον ΠΑΟ…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαίνεται πως η αστυνόμευση που επικρατεί ειδικά τον τελευταίο χρόνο, αρέσει σε κάποιους, που γουστάρουν γενικότερα απαγορεύσεις. Μετά την… «αστυνομία Τύπου» λοιπόν που θα ήθελαν ορισμένοι να υπάρχει, προκειμένου να μας υποδεικνύουν τι θα γράφουμε για να τους αρέσει, έχουμε τώρα και την… «αστυνομία συναισθημάτων», που θα μας λέει, πότε πρέπει να χαιρόμαστε και πότε όχι!

Κοιτάξτε να δείτε. Τα φετινά χάλια της ΑΕΚ, έχουν καταγραφεί πολλάκις. Το αρνητικό πρόσημο στη σεζόν έχει ήδη μπει. Η ΑΕΚ το καλοκαίρι θέλει και… σκούπα και… restart. Μην τα ξαναλέμε. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μετράει τώρα είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη και να «πεθάνει» το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, για να πάρει την πρόκριση και να διεκδικήσει μετά σε ένα ματς, τις όποιες πιθανότητές της για το τρόπαιο.

Εκτός Ευρώπης από το… 1987!

Η ΑΕΚ έχει να μείνει εκτός Ευρώπης από τη σεζόν 1986-1987, με εξαίρεση φυσικά τη μαύρη σεζόν του υποβιβασμού. Κι αν βγει, μπορεί να το έχει καταφέρει λόγω του χθεσινού γκολ του Λιβάι. Οπότε, δεν είναι… κατάντια να χαίρεσαι για αυτό το γκολ. Κατάντια θα είναι να μην βγει η ομάδα στην Ευρώπη.

Η σεζόν είναι άκρως προβληματική και μάλιστα αποτελεί το αποκορύφωμα μιας αποτυχημένης πορείας τριετίας για την ΑΕΚ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μας νοιάζει κιόλας, για το αν θα γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Και προφανώς δεν θέλουμε να γίνουν.

Αυτονόητο είναι ότι με αυτή την ομάδα δεν μπορείς να πας πουθενά και να έχεις υψηλές βλέψεις για ανταγωνισμό. Δεν το περιμέναμε το περασμένο καλοκαίρι ότι θα συμβεί, αλλά το εμπεδώσαμε από τον περασμένο Δεκέμβριο. Και το είπαμε και το γράψαμε χίλιες φορές από τότε. Από μία ομάδα που σε δεκατρία ντέρμπι φέτος δεν έχει νικήσει ούτε ένα, είτε παίζει καλά, είτε μέτρια, είτε χάλια, δεν μπορείς ξαφνικά να περιμένεις αγωνιστική μεταμόρφωση.

Μόνο ο ΟΦΗ και η ΑΕΛ έχουν χειρότερη άμυνα!

Έχουμε τη χειρότερη άμυνα… ever, σχεδόν όλοι οι αντίπαλοι σου κάνουν ένα γκολ ανά δύο ευκαιρίες και ενίοτε δύο γκολ σε… μία ευκαιρία! 40 γκολ έχει δεχτεί η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και χειρότερη επίδοση έχουν μόνο, ο ΟΦΗ και η Λάρισα!

Δεν χρειαζόμαστε άλλες… αποδείξεις για να εμπεδώσουμε τα χάλια μας. Να βγούμε Ευρώπη για να γλιτώσουμε την ξεφτίλα και να διεκδικήσει η ομάδα τις όποιες πιθανότητες έχει για το Κύπελλο. Μόνο αυτό πρέπει να μας νοιάζει τώρα.

Έχει μείνει η ΑΕΚ «μισή», πήγε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ χωρίς εννέα παίκτες και με όσους αγωνίστηκαν στα όριά τους, για να συμπληρώσει 18άδα συμπεριέλαβε τρεις τερματοφύλακες, έπαιξε «μονότερμα» τον αντίπαλο και τελικά ισοφάρισε και κράτησε το +5 στις καθυστερήσεις. Και μπροστά της έχει άλλα έξι ή επτά παιχνίδια, με μόνους επιθετικούς πλέον τον Καρίμ και τον Κοσίδη, αφού μας… τελείωσε και ο Νέλσον. Είναι δυνατόν μετά να μην ανακουφιστήκαμε τουλάχιστον με το γκολ του Λιβάι; Σε ματς που θα έπρεπε να έχει λήξει 4-1 και λίγο έλειψε να το χάσουμε κι από πάνω;

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X