Ανσαριφάρντ: Αυτός που έστειλε την ΑΕΚ στην Ευρώπη, καλείται να το κάνει ξανά!

Ανσαριφάρντ: Αυτός που έστειλε την ΑΕΚ στην Ευρώπη, καλείται να το κάνει ξανά!
Photo Credits: INTIME

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ καλείται να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έμεινε μόνος του και καλείται να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά για την ΑΕΚ.

Η κακοδαιμονία… χτύπησε ξανά την ΑΕΚ, αυτή τη φορά με τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα στα πλευρά. Μπορεί ο Πορτογάλος φορ να μην ήταν σε τοπ φόρμα ή όπως ήταν στα περσινά πλέι οφ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν αδιάφορος και θα ήταν ένα… όπλο για τον Μανόλο Χιμένεθ και την Ενωση στο κρίσιμο τελείωμα της σεζόν σε πλέι οφ και Κύπελλο.

Πλέον, με το κάταγμα το πλευρό, θα μείνει 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το φινάλε των πλέι οφ και τον τελικό Κυπέλλου, εφόσον να προκριθεί η ΑΕΚ.

Οι μειωμένες λύσεις στην επίθεση και ο Ανσαριφάρντ

Μετά και τη σημερινή άσχημη εξέλιξη ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πλέον στη διάθεσή του, μόλις δύο επιθετικούς, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Μιχάλη Κοσίδη. Μπορεί, ο τελευταίος να είναι το μέλλον της ΑΕΚ, αλλά τη δεδομένη στιγμή ο Ιρανός φορ καλείται να σηκώσει όλο το βάρος στη γραμμή κρούσης της Ενωσης.

Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι… φωτιά, καθώς την Κυριακή (19:30) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο ξεκινάει ο 2ος γύρος των πλέι οφ και φυσικά ακολουθεί η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Μ. Πέμπτη.

Στη συνέχεια, έρχεται ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ και μετά η Ενωση πηγαίνει σε Λεωφόρο, Τρίπολη και φινάλε με τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Έξι παιχνίδια καθοριστικά, όπου θα κριθούν τα πάντα.

Και σε όλα αυτά, η ΑΕΚ θα κληθεί να τα παίξει με μοναδικό έτοιμο φορ τον Ανσαριφάρντ. Σαφώς, οι Γκαρσία, Τάνκοβιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης, Μαχαίρας, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικοί, αλλά η μόλις μία (έτοιμη) επιλογή για τη θέση του φορ αγχώνει και φέρνει ανησυχία.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο άνθρωπος που έβαλε την ΑΕΚ στην Ευρώπη και στο Europa Leage με το νικητήριο τέρμα επί της Βόλφσμπουργκ, καλείται τώρα να κάνει το ίδιο ενόψει της επόμενης σεζόν…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X