Παυλίδου: «Στη δική μου περίπτωση τα media φιλοξενούσαν το θύτη» (VIDEO)

Η Σοφία Παυλίδου έρχεται στο «The 2Night Show», για πρώτη φορά, και φέρνει μαζί της ένα απόκομμα από μια παλιά εφημερίδα που τη συνδέει με τον Γρηγόρη.

Η Σοφία Παυλίδου μιλάει για το περιστατικό βίας που της συνέβη, πριν από τρία χρόνια στο θέατρο, αλλά και για τα πολλά μηνύματα συγνώμης που έχει δεχτεί, επειδή δεν εισακούστηκε τη δεδομένη χρονική περίοδο.

«Με το Χρήστο συναντηθήκαμε στο Λυκαβηττό. Είχα πάει σε μια συναυλία. Με φλέρταρε και… δέσαμε. Τα παιδιά μας είναι 18 χρονών στην Γ΄ Λυκείου και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα καλλιτεχνικά. Δεν θέλουν να μιλάμε γι’ αυτά και δεν θέλουν να φωτογραφίζονται».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην «Φάρμα» και αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν σε οικειοθελή αποχώρηση. «Έπαθα πανικό. Ένιωσα ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στα αγωνίσματα. Το ριάλιτι είναι ένα κοινωνικό πείραμα. Δεν βγαίνει ο αληθινός σου εαυτός. Όλα διογκώνονται. Κολλάς σε πράγματα που δεν έχουν νόημα. Τέλος, η Σοφία Παυλίδου μίλησε για το περιστατικό βίας που της συνέβη, πριν από τρία χρόνια στο θέατρο, αλλά και για τα πολλά μηνύματα συγγνώμης που έχει δεχτεί, επειδή δεν εισακούστηκε τη δεδομένη χρονική περίοδο.

«Όλοι με ρωτάνε γιατί δεν ξεκίνησε από μένα το #Metoo. Δεν συγκρίνεται αυτό που έπαθα εγώ με αυτό που έπαθε η Σοφία Μπεκατώρου. Δεν ζητήθηκε μια συγγνώμη και μάλιστα ήταν ανοιχτά τα θέατρα και δεν με στήριξαν ούτε οι συνάδελφοί μου ούτε η παραγωγή. Στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξενούσαν τον θύτη και έβγαζαν και μάρτυρες που τον υποστήριζαν. Κάθε εκπομπή είχε κι άλλο ένα ψέμα. Δέχθηκα από παντού κακοποίηση αν μπορούμε να την πούμε έτσι. Εγώ λόγω των παιδιών δεν ήθελα τότε να πάρει διάσταση» τόνισε, αρχικά, η ηθοποιός.

«Αν υπήρχε άλλη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά σίγουρα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς γιατί όλοι κάνουμε λάθη. Απεναντίας δεν ζητήθηκε συγγνώμη, αλλά έγινε αυτό το πανηγύρι για ένα μήνα και δεν μιλούσα. Ο κόσμος νόμιζε ότι δεν μιλώ επειδή έχω άδικο ή προσπαθώ να κρύψω κάτι» πρόσθεσε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X