Στοίχημα: Προτάσεις, fun bet, απ' όλα έχει!

Στοίχημα: Προτάσεις, fun bet, απ' όλα έχει!

Οι σημερινές επιλογές του Stoiximaview για το στοίχημα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Stoiximaview ασχολείται για σήμερα με το πρωτάθλημα της Ισπανίας και μας δίνει δύο επιλογές με τους αγώνες Μπαρτσελόνα-Χετάφε, Γρανάδα-Εϊμπάρ!

Μπαρτσελόνα-Χετάφε (23:00): Μία ομάδα από την οποία δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο «Camp Nou», τη Χετάφε, υποδέχεται η Μπαρτσελόνα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα. Στο 13-4-0 βρίσκουμε την παράδοση. Στον πρώτο γύρο, η ομάδα της Μαδρίτης έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας 1-0 με το πέναλτι του Μάτα. Τα προγνωστικά στοιχήματος προφανώς και δίνουν χαμηλά τον «άσο», αλλά και τα γκολ. Έχει λογική. Ενδεχομένως να «επηρεάστηκαν» και από το πόσο καταιγιστική ήταν η ομάδα του Κούμαν στον τελικό του Copa del Rey. Κάτι έχουμε βρει για το στοίχημα.

Σαρωτική ήταν η Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey, διαλύοντας με 4-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ασυναγώνιστη. Αν είναι η απόδοσή της και τώρα στα ίδια επίπεδα, δεν ξέρουμε πώς θα γλιτώσει η Χετάφε. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα (η πρώτη μετά από 19 ματς και 16-3-0!) με 2-1 στο Clasico από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και να… ευχαριστήσει τη Χετάφε που «έκοψε» βαθμούς από την πρωταθλήτρια. Είναι στο -5 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης (την οποία υποδέχεται στις 8 Μαΐου), έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο.

Η Χετάφε παραμένει μπλεγμένη. Πήρε πολύτιμο βαθμό (0-0) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έμεινε χωρίς νίκη για έκτο ματς (0-4-2). Η τελευταία της νίκη είναι το 3-0 επί της Βαλένθια, στις 27/2, η μοναδική της από τα τέλη Ιανουαρίου ως τώρα. Δηλαδή, σε 13 ματς έχει μία νίκη (1-5-7). Βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αν δεν πάρει σύντομα 1-2 νίκες να ανασάνει, θα νιώθει το βάρος.

Μπαρτσελόνα-Χετάφε (23:00): Πάμε στοίχημα με κάτι που θεωρείται πολύ λογικό. «Άσος» και Over 2,5 γκολ, στο 1,82. Να ξέρετε, πάντως, πως είναι μία απόδοση που αρχίζει να πέφτει σιγά-σιγά. Θέλετε και ένα fun bet; Over 2,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο, στο 5,80.

Γρανάδα-Εϊμπαρ: Ζήτημα επιβίωσης

Γρανάδα-Εϊμπαρ (22:00): Στο Λος Καρμένες η Γρανάδα φιλοξενεί την Εϊμπαρ για την 31η αγωνιστική της Primera Division. Ματς με ιδιαίτερο στο στοίχημα, που απασχολεί κυρίως την Εϊμπαρ που δίνει μάχη για την παραμονή. Στην ένατη θέση η Γρανάδα με 39 βαθμούς μετά από 30 ματς και στο -8 από την έβδομη θέση, έχοντας και ματς λιγότερο από τη Σοσιεδάδ. Στον πάτο της βαθμολογίας η Εϊμπαρ με 23 βαθμούς μετά από 31 ματς και στο -5 από τη σωτηρία.

Γρανάδα-Εϊμπαρ (22:00): Από ρεπό προέρχεται η Γρανάδα. Δεν έπαιξε το Σαββατοκύριακο, καθώς το προγραμματισμένο ματς με την Μπαρτσελόνα δεν έγινε λόγω υποχρεώσεων της καταλανικής ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου. Τελευταίο ματς αυτό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League. Αποκλείστηκε στα προημιτελικά με συνολικό σκορ 4-0, ωστόσο φεύγει με το κεφάλι ψηλά, αφού κατέγραψε μια ονειρική σεζόν και έκανε πολλές υπερβάσεις.

Το όνειρο της Ευρώπης για την επόμενη σεζόν φαντάζει δύσκολο, εξάλλου οι στόχοι για φέτος άλλοι ήταν και τους έχει πετύχει. Τιμωρημένος ο γκολτζής Σουάρες. Εκτός ο καλός στόπερ Ντουάρτε, δεν παίζει ούτε ο χαφ Μίγια. Παίζεται η χρησιμοποίηση του χαφ Γκοναλόν.

Καταστροφική και απογοητευτική σεζόν της Εϊμπαρ. Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών που τα έδινε όλα κα έβαζε δύσκολα σ’ όλους. Σε πολλά ματς περιφέρονται μόνο οι φανέλες της. Ο Μεντιλίμπαρ έκανε σπουδαία δουλειά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά έχει χαθεί το ταμπεραμέντο και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν.

Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε 5-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τρίτη σερί ήττα, αφού είχε προηγηθεί η ήττα κόντρα στη Λεβάντε με 1-0 και το 2-0 στο Αλφρέντο ντι Στέφανο από τη Ρεάλ. Δεν υπάρχουν και πολλά σχόλια για το 5-0 από την Ατλέτι. Δέχτηκε σε καίριο χρονικό σημείο το πρώτο γκολ στο 42’, βραχυκύκλωσε, παρέδωσε πνεύμα και έως το 53’ το σκορ είχε γίνει 4-0 και στο 68’ δέχτηκε και πέμπτο. Κόπηκε από την αποστολή μετά από τεχνική απόφαση ο φορ Ενρίτς Εκτός ο φορ Μούτο και ο χαφ Εσπόσιτο. Δεν επηρεάζουν οι υπόλοιπες απουσίες.

Γρανάδα-Εϊμπαρ (22:00): Η ανάγκη για βαθμούς λέει Εϊμπαρ. Η Γρανάδα έχει ξεμπερδέψει με τους στόχους της, και να χάσει δεν θα έρθει η συντέλεια. Το στοίχημα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο φαντάζει δύσκολο και άλλον χαμένο. Πιθανό και το ροτέισον. Η Εϊμπαρ έχει μπροστά της ένα από τα λίγα παιχνίδια που μπορεί να κυνηγήσει και ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει χάσει απόλυτα την αύρα του. Ρίσκο με το διπλό λόγω κινήτρου. Πάμε στοίχημα με το διπλό στο 3.10.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X