Σιμάνσκι: «Υπήρξε ενδιαφέρον από τη Μπρέντφορντ αλλά κάτι το σταμάτησε»

Σιμάνσκι: «Υπήρξε ενδιαφέρον από τη Μπρέντφορντ αλλά κάτι το σταμάτησε»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο μέσος της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μέσος της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι, παραχώρησε συνέντευξη στο Weszlo, όπου μίλησε για την εθνική Πολωνίας και το ενδιαφέρον της Μπρέντφορντ να τον αποκτήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στη Βίσλα Πλοκ είχα αναπτυχθεί και ήθελα να φύγω, για να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Δεν ήθελα να πέσω στα βαθιά νερά, αλλά με ενδιέφερε η σταδιακή πρόοδος. Αν μπορούσα να επιλέξω εκ των προτέρων θα πήγαινα στο Μπρέντφορντ. Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά στη συνέχεια κάτι το σταμάτησε. Δεν ξέρω γιατί. Σήμερα μπορώ να πω ότι θα ήταν η καλύτερη επιλογή, ως πρώτη στάση μου στο εξωτερικό. Το θέμα ήταν σοβαρό. Ο αθλητικός διευθυντής της Μπρέντφορντ ήρθε στη Βαρσοβία. Μιλήσαμε για δύο ώρες, μου παρουσίασε το σχέδιό τους. Στο τέλος κάτι έγινε στο δρόμο και στο τραπέζι είχα μόνο μία επιλογή, από την Γκρόζνι».

Σχετικά με την παρουσία του στην εθνική Πολωνίας, τόνισε τα εξής:

«Ήμουν στη λίστα 40 παικτών που κλήθηκαν στην προεπιλογή. Είχα 8 παιχνίδια τότε, ήμουν εκτός πριν το φθινόπωρο. Υποθέτω ο προπονητής θα ήθελε παίκτες που έπαιζαν συστηματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X