Γιόβισιτς: «Μας περιμένει ένας πολύ δυνατός αγώνας με την ΑΕΚ»

Γιόβισιτς: «Μας περιμένει ένας πολύ δυνατός αγώνας με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της Γκορένιε για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ προετοιμάζεται και η Γκορένιε.

Ο προπονητής της, Ζόραν Γιόβισιτς με δηλώσεις στη σελίδα της ομάδας του χαρακτήρισε την αντίπαλο του μια πολύ έμπειρη ομάδα που είναι πολύ γρήγορη στις αντεπιθέσεις. Παράλληλα σχολίασε πως τους περιμένει ένας πολύ σκληρός αγώνας αλλά το αποτέλεσμα αφήνει ανοιχτές όλες τις πιθανότητες πρόκρισης: H AEK είναι μια καλή ομάδα, αποτελούμενη από έμπειρους παίκτες που παίζουν αντίστοιχο στυλ με το δικό μας. Είναι γρήγοροι στις αντεπιθέσεις και φτάνουν εύκολα στο γκολ. Ήταν ένα σωματικά πολύ εξαντλητικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει πολλούς έμπειρους παίκτες. Έχουμε σκληρό αγώνα μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε για κάθε μπάλα στο δεύτερο παιχνίδι. Όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές. Με ένα καλό παιχνίδι όλης της ομάδας μας όμως βλέπω δυνατότητες για να προκριθούμε στους τελικούς.

Ο παίκτης της Γκορένιε Ντάβιτς Μίκλαβιτς τόνισε από την μεριά του: «Περιμένουμε έναν άλλο σκληρό αγώνα. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή, καθώς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι ανοιχτό. Το Σάββατο πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας στην άμυνα, γιατί δεχτήκαμε πάρα πολλά γκολ στην Αθήνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X