ΑΕΚ: Δύσκολη αποστολή με Εθνικό για την γυναικεία ομάδα πόλο!

Εικόνες από το ΑΕΚ- Εθνικός
Photo Credits: INTIME

Δύσκολη δοκιμασία για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30 τον Εθνικό στον Πειραιά για την 12η αγωνιστική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα δύσκολο έργο έχει σήμερα η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Εθνικό στις 19:30 στον Πειραιά για την 12η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Γυναικών.

Μετά τη νίκη επί της ΝΟ Λάρισας τα κορίτσια της Κικής Λιόση θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες έχουν πλέον διαφορετικούς στόχους καθώς ο Εθνικός βρίσκεται στην τετράδα και θέλει να εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι οφ ενώ η ΑΕΚ έχει μείνει αρκετά πίσω στην «μάχη». Παρόλα αυτά θα αγωνιστεί χωρίς άγχος καθώς μετά τις αλλαγές στην προκήρυξη φέτος καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται και στόχος είναι απλά να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και να μπορέσει να θέσει τις βάσεις για την επόμενη σεζόν. Και σήμερα τα κορίτσια της Κικής Λιόση θα αγωνιστούν χωρίς άγχος με στόχο να σταθούν όσο καλύτερα γίνεται απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Η Κική Λιόση δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή του «Δικεφάλου» τις: Τσουρή, Λούδη Α., Λούδη Ε., Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Δρένιου, Δανέζη, Αηδονοπούλου

 

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σήμερα

Λαιμός, ΝΟΒ 13.00 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Ηλίας Δαμιανάκης, Γιώργος Κραβαρίτης)

Εθνικό Λάρισας 16.00 ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΗΡΕΑς ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Άγις Καρούλης, Γιάννης Αντζουλάκος)

Αντ. Πεπανός” 18.00 ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Μπουδραμής, Κώστας Βασιλείου)

Εθνικό Πειραιά 19.30 ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΕΚ (Ανδρέας Κατσώνης, Νίκος Λοϊζίδης)

 

Η βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας Γυναικών

1. Ολυμπιακός 36

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 30

3. ΑΝΟ Γλυφάδας 24

4. Εθνικός 21

5. Νηρέας Χαλανδρίου 16

6. Πανιώνιος 14

7. ΑΕΚ 14

8. ΝΕ Πατρών 6

9. ΝΟ Λάρισας 4

10. ΝΟ Ρεθύμνου 0

Επόμενη αγωνιστική (25/4): Πανιώνιος – ΝΟ Ρεθύμνου, Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Λάρισας – ΑΝΟ Γλυφάδας, ΑΕΚ – ΝΕ Πατρών και Νηρέας Χαλανδρίου – Εθνικός (26/4)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X