Γαλανόπουλος: «Αν είχαμε ένα-δυο λεπτά ακόμα θα είχαμε ευκαιρία» (VIDEO)

Γαλανόπουλος: «Αν είχαμε ένα-δυο λεπτά ακόμα θα είχαμε ευκαιρία» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Κώστας Γαλανόπουλος στο ΑΕΚ TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κάμερα του ΑΕΚ TV μίλησε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος ψηφίστηκε MVP του χθεσινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κώστας Γαλανόπουλος:

«Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Όταν όμως βάζεις γκολ στο 93’ και γλιτώνεις την ήττα, δεν μπορείς να φεύγεις δυσαρεστημένος από ένα παιχνίδι. Δεν ήταν απλά το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Αργήσαμε να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης. Αν πάντως είχαμε 1-2 λεπτά ή αν μας έδινε ο διαιτητής άλλη μία ευκαιρία να επιτεθούμε θα δημιουργούσαμε κάτι καλό».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή σχολίασε: «Για τον Ολυμπιακό νομίζω είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι. Βαθμολογικά. Για εμάς δεν είναι σίγουρα. Είναι ένα ντέρμπι. Δεν έχουμε κερδίσει ντέρμπι φέτος. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τη νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X