Η μέρα που η ΑΕΚ επέστρεψε στον θρόνο της - Ξανά Πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η μέρα που η ΑΕΚ επέστρεψε στον θρόνο της - Ξανά Πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τρία χρόνια από την μέρα που η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 22 Απριλίου 2018, η ΑΕΚ υποδεχόταν τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, σε μια αναμέτρηση που έμελλε να είναι ιστορική.

Καθώς με το τελικό 2-0, η Ενωση κατέκτησε και μαθηματικά το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 1994.

Το ΟΑΚΑ ήταν ασφυκτικά γεμάτο από 70 χιλιάδες κόσμου που αδημονούσε να αποθεώσει την πρωταθληματική ομάδα και τον Μανόλο Χιμένεθ, κόντρα στον Λεβαδειακό για την 28η αγωνιστική της Super League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 11ο λεπτό ο Μπακασέτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μετά από χέρι του Νιάσε άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης στο 33ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερη η στιγμή που ο Πέτρος Μάνταλος πέρασε ως αλλαγή στο 83ο λεπτό στη θέση του Λιβάγια, επιστρέφοντας στα γήπεδα έξι μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Με το σφύριγμα της λήξης ξεκίνησε το πάρτι, με τον κόσμο από τις εξέδρες να αποθεώνει τους πρωταθλητές στον γύρο του θριάμβου ενώ λίγο αργότερα οι ποδοσφαιριστές στο κέντρο του γηπέδου έδωσαν το σήμα για «χέρια» με οργανωτή τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Η γιορτή συνεχίστηκε λίγες μέρες αργότερα, με την απονομή του τίτλου στη Ριζούπολη μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την αποθέωση που γνώρισαν οι κιτρινόμαυροι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η μέρα που η ΑΕΚ επέστρεψε στον θρόνο της - Ξανά Πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η μέρα που η ΑΕΚ επέστρεψε στον θρόνο της - Ξανά Πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X