Κεραμέως: «Παρατείνεται το σχολικό έτος, 14 Ιουνίου οι Πανελλήνιες»

Κεραμέως: «Παρατείνεται το σχολικό έτος, 14 Ιουνίου οι Πανελλήνιες»

Οι ανακοινώσεις της Νίκης Κεραμέως για το άνοιγμα των σχολείων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την παράταση του σχολικού έτους ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Στις 14 Ιουνίου ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις, δεν θα υπάρξουν φέτος προαγωγικές εξετάσεις.

Δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκης Κεραμέως σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αναφορικά με τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων, γυμνασίων και των λυκείων. Επίσης, η κ. Κεραμέως ανακοίνωσε την παράταση του σχολικού έτους μέχρι τις 11 Ιουνίου καθώς και το ότι στις 14 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η υπουργός Παιδείας ξεκίνησε την ενημέρωσή της λέγοντας ότι φέτος δεν θα γίνουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις, ενώ ανακοίνωσε και την παράταση του σχολικού έτους. Για την ακρίβεια, γνωστοποίησε πως παρατείνεται η σχολική χρονιά για τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία έως τις 25 Ιουνίου και για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια έως τις 11 Ιουνίου.

Όσον αφορά τις πανελλαδικές εξετάσεις, αυτές θα ξεκινήσουν στις 14 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και στις 15 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ. Υπενθυμίζεται οι μαθητές επιστρέφουν στις αίθουσες στις 10 Μαΐου με τα self test, τους εμβολιασμούς των εκπαιδευτικών και την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων να αποτελούν τα βασικά «όπλα» για το άνοιγμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X