Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φαβορί ο Φαν Ντερ Σαρ για αντι-Γούντγουορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φαβορί ο Φαν Ντερ Σαρ για αντι-Γούντγουορντ
Photo Credits: INTIME

Ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ φέρεται να είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τη θέση του εκτελεστικού αντιπροέδρου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πρόσωπο ενός «δικού της» ανθρώπου, που πριν από λίγα χρόνια είχε «παίξει» και για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, φέρεται να βρήκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον ιδανικό αντικαταστάτη του Εντ Γούντγουορντ!

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, το πρόσωπο αυτό είναι ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ!

Ο παλαίμαχος Ολλανδός τερματοφύλακας, που έκλεισε την καριέρα του στους «κόκκινους διάβολους» το 2011 μετά από έξι χρόνια στον βρετανικό βορρά, είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει χρέη εκτελεστικού αντιπροέδρου, θέση την οποία θα αφήσει κενή στο τέλος της σεζόν ο Γούντγουορντ, ο οποίος παραιτήθηκε μετά το φιάσκο με την European Super League.

Θυμίζουμε, ο Φαν Ντερ Σαρ βρίσκεται εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια στον αγαπημένο του Άγιαξ, έχοντας αναλάβει το πόστο του γενικού διευθυντή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X