ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων του ντέρμπι

Εικόνες από το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚ - ΠΑΟ: Η κριτική των παικτών της Ένωσης που έπαιξαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έπαιξε τον ΠΑΟ σαν την γάτα με το ποντίκι σχεδόν σ’ ολόκληρο το ματς, αλλά βρήκε γκολ ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι.

Παναγιώτης Τσιντώτας: Στην πρώτη φάση του ΠΑΟ, αντιδρά σωστά στην κεφαλιά του Καρλίτος και αποκρούει την μπάλα. Στο γκολ του ΠΑΟ, ο Ιωαννίδης πιάνει δυνατή κεφαλιά εξ επαφής. Ωστόσο το γεγονός πως η μπάλα πάει κοντά στο σώμα του, του έδινε την ευκαιρία ίσως για μια καλύτερη αντίδραση. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν σχεδόν θεατής στο παιχνίδι.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Ανέβαινε και πάλι πολλές φορές από την πλευρά του. Ωστόσο δεν έβγαλε στο πρώτο ημίχρονο καλές συνεργασίες με τον Λιβάι. Ενώ αντιμετώπισε και κάποια ζητήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, στα ανεβάσματα του Χουάνκαρ. Στην φάση του γκολ, χάνει την προσωπική μονομαχία στον αέρα από τον Ιωαννίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε πολύ στην επίθεση, πήρε πρωτοβουλίες, επιχείρησε και ο ίδιος να εκτελέσει, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Αυτή την φορά έδειχνε να μην έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό, να είναι σχετικά βαρύς και να μην πηγαίνει γρήγορα πάνω στην μπάλα. Το αποτέλεσμα ήταν να χάνει αρκετές μάχες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης και με την μπάλα στα πόδια του, δεν έβγαζε σιγουριά. Στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιζε στο μεγαλύτερο διάστημα πάνω από την μεσαία γραμμή και πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή.

Στράτος Σβάρνας:  Προσπάθησε με την ταχύτητά του να καλύψει χώρους. Και ήταν αυτός που πολλές φορές, πρόλαβε και έσωσε εγκαίρως καταστάσεις. Έχασε και αυτός κάποιες μάχες, αλλά τις πιο πολλές τις κέρδισε. Ενώ με την μπάλα στα πόδια, προσπάθησε να οργανώσει το παιχνίδι της ΑΕΚ από τα μετόπισθεν. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε και αυτός ως χαφ και πολλές φορές, ακόμα και ως επιθετικός. Και βοήθησε πολύ.

Έλντερ Λόπες: Ήταν πολύ δραστήριος και έδειχνε να έχει πολύ ανεβασμένη ψυχολογία από το γκολ που πέτυχε με τον Αστέρα. Έκανε πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του και προσπάθησε να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία. Παρόλα αυτά έκανε αρκετά και εύκολα λάθη. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν συνεχώς σε ρόλο… εξτρέμ.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Δεν ήταν σε καλό απόγευμα ο Πολωνός χαφ. Ή για την ακρίβεια, δυσκολεύτηκε αρκετά στον ρόλο του κόφτη που πήρε στο ξεκίνημα του ματς. Αυτός ο σύνθετος ρόλος τον ζόρισε πολύ και στα ανασταλτικά του καθήκοντα αλλά και στα δημιουργικά. Γι αυτό και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε λάθη και στα δυο. Σωστά έφυγε αρκετά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ξεκίνησε το ματς με πολύ μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως οι τρεις πρώτες τελικές της ΑΕΚ, βγήκαν από τα πόδια του. Ενώ πάτησε πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή. Όσο περνούσε ο χρόνος όμως, έχανε μάχες στην μεσαία γραμμή και αυτό τον έκανε να χάσει το καθαρό μυαλό του και αρκετές μονομαχίες. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως και πάλι βρέθηκε στις περισσότερες φάσεις εκτέλεσης και ουσιαστικά από ατυχία, δεν κατάφερε να σκοράρει.

Λιβάι Γκαρσία: Πήρε πολλές πρωτοβουλίες από την πλευρά του και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του. Όμως ήταν φανερό πως είναι φορτωμένος με κούραση. Δεν ολοκλήρωσε σωστά σχεδόν καμία από τις πρωτοβουλίες που πήρε στο πρώτο ημίχρονο και το μόνο που κέρδιζε, ήταν κόρνερ. Στα οποία μάλιστα δεν είχε και καλές εκτελέσεις.  Στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε την κατάσταση πάνω του. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο έπαιρνε πρωτοβουλίες, τόσο έβαζε όλο και περισσότερους αντιπάλους στην περιοχή τους και τελικά πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

Πέτρος Μάνταλος: Πολύ δραστήριος και με την μπάλα στα πόδια του στις περισσότερες από τις επιθέσεις που έκανε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Είχε καλές σκέψεις, τις οποίες όμως υλοποιούσε με κακό τρόπο και δεν έδιναν αποτέλεσμα. Είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ, που κόντραρε και πέρασε ελάχιστα κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο η αλήθεια είναι πως προσπάθησε, το πάλεψε, πάλι δεν είχε καλές τελικές πάσες, αλλά είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Νέλσον Ολιβέιρα: Είχε συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ, μόνο που έδειχνε από την αρχή να καθυστερεί πολύ να πάρει μια απόφαση για το πώς θα εκτελέσει ή πως θα τελειώσει φάσεις. Το αποτέλεσμα ήταν περισσότερο να χαλάει επιθέσεις της ΑΕΚ. Είχε ένα σουτ που κόντραρε και έφυγε κόρνερ, πριν φύγει από το γήπεδο με τραυματισμό, πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

Χρήστος Αλμπάνης: Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ από την πλευρά του στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Έκανε ορισμένες πολύ καλές προσωπικές ενέργειες, τις οποίες όμως χάλαγε στην τελική επιλογή που έκανε. Στο φινάλε του ημιχρόνου, είχε μια κεφαλιά εξ επαφής στην αγκαλιά του Διούδη. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε πάρα πολλές προσπάθειες πάνω του. Αλλά περισσότερο βασάνισε την μπάλα και λιγότερο έδωσε ουσία στην ομάδα.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Σχεδόν αμέσως μόλις μπήκε αλλαγή στην θέση του Ολιβέιρα, έκανε ένα πολύ εύκολο λάθος στη μεσαία γραμμή, από το οποίο ξεκίνησε η αντεπίθεση που κατέληξε στο γκολ του ΠΑΟ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να μπει σε φάσεις, είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν έκανε καλά τελειώματα.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Ήταν η πρώτη κίνηση τακτικής του Χιμένεθ από τον πάγκο. Και αποδείχθηκε πολύ σωστή, διότι έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η συνθήκη του ματς, η ΑΕΚ χρειαζόταν τα τρεξίματα του Σέρβου αλλά και τον τρόπο που παίζει κάθετα.

Μιχάλης Κοσίδης: Πήρε και πάλι χρόνο συμμετοχής. Και έδωσε πολλές μάχες στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Βοήθησε αρκετά την επιθετική λειτουργία και ας μην πήρε ο ίδιος κάποιες προσπάθειες πάνω του.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, καθώς έχασε με το που μπήκε στο γήπεδο δυο προσωπικές ενέργειες. Όμως έβγαλε την σέντρα… λουκούμι για το κεφάλι του Λιβάι στην φάση του γκολ της ισοφάρισης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X