Γκαρσία: «Αξίζαμε τη νίκη, δείξαμε αυτοθυσία»

Γκαρσία: «Αξίζαμε τη νίκη, δείξαμε αυτοθυσία»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρωταγωνιστής της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία, που σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου και τόνωσα την αυτοπεποίθησή μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δυστυχώς ένα γκολ χωρίς φάση μπορεί να σε επηρεάσει ψυχολογικά, αλλά χρειάζεται να δείξεις χαρακτήρα και το κάναμε. Αντιδράσαμε, πιέσαμε, σκοράραμε και πήραμε την ισοπαλία. Θεωρώ πως αξίζαμε τη νίκη, αλλά έτσι όπως ήρθε η ισοπαλία είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Όλοι δείξαμε αυτοθυσία, δώσαμε όλοι το καλύτερο που μπορούσαμε και αυτό θα κάνουμε ως το τέλος της σεζόν. Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X