Γαλανόπουλος: «Μπορεί να ισοφαρίσαμε στο τέλος, αλλά είμαστε δυσαρεστημένοι» (VIDEO)

Γαλανόπουλος: «Μπορεί να ισοφαρίσαμε στο τέλος, αλλά είμαστε δυσαρεστημένοι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Κώστας Γαλανόπουλος μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον βαθμό που πήρε η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Γαλανόπουλος, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γαλανόπουλου στη Nova

«Είναι το τρίτο διαδοχικό ματς που με μια φάση αντιπάλου δεχόμαστε γκολ, αλλά ήμασταν πολύ καλοί για τρίτο σερί ματς. Θέλαμε τους τρεις πόντους για να εξασφαλίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Μπορεί να ισοφαρίσαμε στο τέλος, αλλά είμαστε δυσαρεστημένοι με την εξέλιξη του ματς. Το πρώτο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο, αλλά στο δεύτερο δεν αφήσαμε περιθώριο στον Παναθηναϊκό, δεν πέρασε καλά-καλά το κέντρο με αξιώσεις. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε πολύ αργά, θέλαμε να το κάνουμε νωρίτερα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Όταν χάνεις μέχρι το 92’ και παίρνεις το βαθμό μπορείς να είσαι ευχαριστημένος, αλλά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Προσπαθήσαμε με όλους τους τρόπους, το γκολ τελικά ήρθε από τα πλάγια με μια σέντρα του Μαχαίρα»

Για τη συγκομιδή της ΑΕΚ και τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, είπε: «Όπως έχει πάει η χρονιά είμαστε με την πλάτη στον τοίχο σε όλα τα ματς. Πρέπει να κερδίζουμε. Πάμε στην Τούμπα για να περάσουμε στον τελικό, αλλά και στα playoffs μπορούμε να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση. Οφείλουμε να το κάνουμε, πρωτίστως για μας».

Τέλος για την δική του εικόνα μετά τον τραυματισμό του: «Προσπαθώ να έχω όσο μπορώ μεγαλύτερη επιρροή στην ομάδα. Ίσως η δουλειά μου να είναι πιο ουσιαστική από το παρελθόν».

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X