Χιμένεθ: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι χαρούμενος με τον βαθμό, η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη σε όλο το ματς» (VIDEO)

Χιμένεθ: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι χαρούμενος με τον βαθμό, η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη σε όλο το ματς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται χαρούμενος με την ισοπαλία.

Οσα είπε ο Χιμένεθ

Ο προπονητής της ΑΕΚ σημείωσε μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ στην κάμερα της Nova: «Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος με τον βαθμό γιατί η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη σε όλο το ματς. Το ποδόσφαιρο συνηθίζει να είναι δίκαιο, αλλά σήμερα είναι από τις περιπτώσεις που είναι πολύ άδικο. Πρέπει να έχουμε καλύτερα τελειώματα. Μας έλειψαν κάποια σουτ, αλλά κάναμε ένα απίστευτο παιχνίδι. Δεν μπορούν να δώσουν περισσότερα, δίνουν τα πάντα»

Για το γεγονός πως δέχτηκαν γκολ από μία ευκαιρία του αντιπάλου: «Είναι κάτι που είναι υπέρ του αντιπάλου και εις βάρος μας. Φέτος τίποτα δεν είναι ευνοϊκό για την ΑΕΚ. Είναι μία φάση που θα μπορούσε να μην έχει κίνδυνο, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο κεφάλι του Ιωαννίδη. Παίξαμε απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο και ήμασταν κυρίαρχοι».

Για το αν τον αφήνει ικανοποιημένο ο βαθμός: «Μένω χαρούμενος με την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μου. Οι λύσεις που έχουμε είναι κάποια νεαρά παιδιά, που είναι σε φάση ανάπτυξης. Πάλεψαν σαν άντρες και είμαι υπερήφανος για όλους. Τα δίνουν όλα και δεν μπορώ να έχω παράπονο»

Για την αλλαγή του Ολιβέιρα: «Μου άλλαξε τα σχέδια η αλλαγή του Ολιβέιρα. Το πλάνο μου ήταν να τελειώσουμε το ματς με τον Ανσαριφάρντ και τον Ολιβέιρα»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X