ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «Στο ίδιο έργο θεατές, απροετοίμαστη και αδιάβαστη»

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «Στο ίδιο έργο θεατές, απροετοίμαστη και αδιάβαστη»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπήκε καλά στα πρώτα λεπτά του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βρει λύσεις και στο 36′ έμεινε πίσω στο σκορ, μετά από αδράνεια της άμυνας.

Πλέον, η Ενωση θα πρέπει να αντιδράσει, να ανατρέψει την κατάσταση και να έχει το πάνω χέρι για την Ευρώπη.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ μπήκε με όρεξη να επιτεθεί και να σκοράρει, αλλά μετά το 15λεπτο… έκατσε. Και ο ΠΑΟ πήρε θάρρος και έφτασε στην φάση του γκολ που κάποια στιγμή θα ερχόταν από δεξιά που χτυπούσε συνεχώς. Η ΑΕΚ δείχνει έξω από τα νερά της και δίχως ψυχολογία. Ο ΠΑΟ παίζει για την ζωή του απόψε και δείχνει πιο έτοιμος πνευματικά. Αντιθέτως με εντελώς απροετοίμαστη και αδιάβαστη ΑΕΚ… Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει πρόβλημα σε όλες τις γραμμές και δυστυχώς δεν υπάρχουν λύσεις στον πάγκο αφότου μπήκε και ο Ανσαριφάρντ.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Τι να πεις τώρα… Η ΑΕΚ με μια επίθεση του αντιπάλου βρίσκεται να χάνει, επειδή κοιμήθηκε η άμυνα της κι έχει έναν τερματοφύλακα που ό,τι πάει μέσα γράφει. Ακόμη κι αυτά που δεν πάνε μέσα, όπως το γκολ του Ιωαννίδη, ο Τσιντώτας τα βάζει μόνος του. Τώρα γιατί άλλαξε τερματοφύλακα η ΑΕΚ πάλι, ένας θεός ξέρει. Δυο φορές στο ξεκίνημα σε κόντρα επιθέσεις – μισό γκολ, ο Μάνταλος έφαγε όλο το χρόνο μέχρι να αποφασίσει και να κάνει την λάθος επιλογή. Ο Αλμπάνης με όλο το τέρμα στο τέλος, σημάδεψε τον Διούδη. Ρε δε μας παρατάτε επιτέλους λέω γω…

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: «Η ΑΕΚ για ένα ακόμα ματς, μπήκε με ένταση, είχε την κατοχή και έτρεξε, ειδικά από τα άκρα, με τους Αλμπάνη και Λιβάι. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει, εάν είχαν πιο καθαρό μυαλό μέσα στην αντίπαλη περιοχή, οι Ολιβέιρα, Αλμπάνης και Βασιλαντωνόπουλος, που καθυστέρησαν κι ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία για να απειλήσουν. Όπως θα μπορούσε να προηγηθεί και με το… τσαφ του Βέλεθ. Ότι απειλή υπήρξε μέχρι το 35’, είχε γίνει από πλευράς ΑΕΚ, με το κέντρο του ΠΑΟ να είναι μπλοκαρισμένο. Και φυσικά, πρώτη φάση για τον ΠΑΟ κι αμέσως γκολ, με τον Ιωαννίδη να νικά κατά κράτος με την κεφαλιά τον Βασιλαντωνόπουλο. Τα ίδια και τα ίδια με την άμυνα, που όσο κι αν προσπαθεί να συμμαζευτεί όσον αφορά στον τρόπο που λειτουργεί, δεν γίνεται να μην δεχτεί γκολ με τους συγκεκριμένους παίκτες. Δεν ισοφάρισε και ο Αλμπάνης στις καθυστερήσεις και τώρα… τρέχουμε».

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Η ΑΕΚ είναι μία προβληματική ομάδα που ξέρει(ς) ότι σε κάθε ματς θα φάει γκολ. Μα σε κάθε ματς! Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που στην πρώτη ή στη δεύτερη ευκαιρία θα σκοράρει. Σε μία φάση που δεν τη θεωρείς επικίνδυνη, σε δύο τελικές σε 45′, όλα γίνονται λάθος και η ΑΕΚ βρίσκεται για ακόμα μία φορά με την πλάτη στον τοίχο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Δυστυχώς, στο ίδιο έργο θεατές. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, δεν εκμεταλλεύθηκε τις καλές στιγμές της, έδειξε ευάλωτη στην άμυνα σε κάθε προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Κακό γκολ, χωρίς λύσεις από τον πάγκο, φοβάμαι πως θα ζήσουμε ξανά δύσκολες καταστάσεις.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Στο ίδιο έργο θεατές. Ακριβώς στο ίδιο. Χωρίς να έχει απειληθεί καθόλου, κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο και βρίσκεται να κυνηγάει το σκορ. Η ιστορία της ζωής της φέτος. Κατά τα άλλα, είναι προβληματική η μεσαία γραμμή χωρίς τον Κρίστιτσιτς. Όπως και προβληματικός είναι ο τρόπος που επιλέγουν να κάνουν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ που βρίσκονται στην επιθετική γραμμή, την τελική τους προσπάθεια. Χρειάζεται να βρεθεί τρόπος στο δεύτερο ημίχρονο να ισορροπήσει η ΑΕΚ το ματς στο κέντρο. Και κυρίως, να κάνει επιτέλους σωστές τελικές πάσες

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X