ΑΕΚ: Με την αποστολή στη Σλοβενία ο Ουγκάλντε!

Μαγεία ο Ουγκάλντε- Ακόμα «ψάχνει» τη μπάλα ο Τσιλιμπάρης! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ισπανός θα ακολουθήσει σε μια ακόμη εκτός έδρας αποστολή την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι κι αν δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί ο Κρίστιαν Ουγκάλντε θα βρίσκεται σε ένα ακόμη παιχνίδι στο πλευρό της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του θα ταξιδέψει αύριο με την αποστολή στη Σλοβενία, προκειμένου να εμψυχώνει από κοντά τους συμπαίκτες του. Ο Ουγκάλντε είχε ταξιδέψει και στο Βουκουρέστι για το ματς με την CSM ενώ παρακολουθεί πάντα από κοντά και τις αναμετρήσεις στο «Γ. Κασιμάτης»

Ο Ουγκάλντε μίλησε στο greekhandball.com για το πως νιώθει που δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ΑΕΚ σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι:

«Με ρωτάτε πως αισθάνομαι που δεν μπορώ να αγωνιστώ για την ΑΕΚ ; Είναι πάρα πολύ δύσκολο, όσο δεν μπορείτε να φαντασθείτε…Θέλω να παίξω, αλλά, πρέπει να περιμένω. Η ομάδα μου θα δώσει έναν μεγάλο αγώνα και εγώ θα είμαι έξω από το τερέν…Δύσκολα συναισθήματα.

Και η ΑΕΚ είναι ομάδα με την οποία δέθηκα συναισθηματικά και θέλω να προσφέρω με  πάθος, όμως, προς το παρόν μπορώ να προσφέρω μόνο με την πείρα και τις συμβουλές μου…Αναμφίβολα, ο επαναληπτικός με την Γκορένιε θα είναι πολύ δύσκολος, καθώς, πρόκειται για καλή ομάδα, τυπική σλοβένικη, γρήγορα, νεανική, με 2-3 θαυμάσιους παίκτες και με ξεχωριστό κίνητρο, επειδή, θα παίξει εντός έδρας. Αυτή την ομάδα θα έπρεπε να την βρούμε στον τελικό. Εμείς θα παίξουμε για την νίκη και είμαι αισιόδοξος. Αυτό το ματς του Σαββάτου είναι ο πρώτος τελικός για την ΑΕΚ. Εχω δεί και έχω ζήσει πολλά στην καριέρα μου. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά, χρειάζεται να στοχεύουμε στη νίκη. Θα πάμε για την νίκη ! Στον πρώτο αγώνα, αν δεν ήταν τόσο καλός ο αντίπαλος γκολκίπερ θα είχαμε νίκη με 6 γκολ διαφορά. Τώρα, χρειάζεται να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στα σουτ που θα κάνουμε, ωστόσο, περιμένω και αισιοδοξώ ότι όλα θα πάνε καλά για την ΑΕΚ και θα προκριθούμε. Το αξίζει η ΑΕΚ !

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X