ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Παρακολουθήστε ζωντανά το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η Ενωση καλείται να πάρει το τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, για να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά στους 8 βαθμούς και να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για την κατάκτηση θέσης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στον αγώνα της κανονικής διάρκειας στο Ολυμπιακό Στάδιο, η ΑΕΚ μετά από μια κάκιστη εμφάνιση είχε ηττηθεί με 2-1, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να μειώνει στα τελευταία λεπτά για τους κιτρινόμαυρους.

Τα προβλήματα παραμένουν πολλά για την ΑΕΚ καθώς απουσιάζουν από το σημερινό αγώνα οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια Ευθύμης Χριστόπουλος και Αντρέ Σιμόες. Ο Γεβγέν Σάκχοφ προπονήθηκε κανονικά χθες στα Σπάτα, παρόλα αυτά έμεινε εκτός αποστολή για το σημερινό ντέρμπι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Χίγκλερ με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Χόνιγκ και Μπλούεμινγκ ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Ολλανδός Μάνσοτ και ο Καλαμπόκης.

LIVE το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Παρακολουθήστε ζωντανά το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X